Glazen wanden

Profilit wand Scheidingswand Schuifwand
profilit wand Glazen toegangsdeur Glazen douche wand
Kantoorwand Spiegelwand
kantoorwand Spiegelwand

Uw glazen wand speciaal op maat geleverd en eventueel geplaatst

Een glazen wand is een stijlvolle toevoeging voor in huis. Veelal plaatsen we glazen wanden, glazen deuren en glazen douche wanden in woningen. De grootte glasoppervlakten geven een mooie uitstraling en zorgt voor een ruimtelijk beeld van de kamer.

Is een glazen wand duur?

De prijs van een glazen wand is moeilijk om van te voren te bepalen. Uiteraard ligt het volledig aan de maatvoering van het glasoppervlakte. Hoe groter deze is des te duurder de wand wordt uiteraard. Wat door veel consumenten wel wordt vergeten is dat de prijs van een glazen wand ook afhangt van de functie van de wand. Het glasscherm kan worden gebruikt als deur, als wand of als afscheiding van een deel van de kamer. Een glaswand als afscheiding wordt vaak in badkamers geplaatst. Een mooie oplossing is om deze wand van melkglas uit te laten voeren. Zo wordt er goed rekening gehouden met de privacy. Ook het type glas speelt uiteraard een rol in de prijs voor de glaswand. Wilt u weten hoeveel geld het u zou kosten als we een glazen wand bij u gaan plaatsen? Vraag dan gerust even een offerte aan. Wij rekenen dan zo snel mogelijk uit wat het u zou kosten om deze stijlvolle wand te gaan plaatsen.

“Vraag geheel vrijblijvend een prijs aan  voor een glazen wand!”

Waarvoor worden glazen wanden zoal gebruikt?

Glazen wanden worden vooral veel gebruikt bij particulieren in badkamers, maar ook in horeca gelegenheden en in bedrijven zoals spa’s worden glazen wanden steeds vaker gebruikt. Ook glazen kantoorwanden zijn veel gevraagd. Door de stijlvolle uitstraling van het glas en door de steeds betere betaalbaarheid worden ze steeds populairder. Het voordeel van glas is dat het veel licht doorlaat en hierdoor ruimtes groter laat lijken. Bij particulieren worden deze glazen meubels veel gebruikt als glazen douchewand of als een wand in een douchecabine. Het voordeel hiervan is dat deze wanden gemakkelijk zijn in het schoonhouden door de coating die op het glas is aangebracht.

Een glazen wand kopen, waar kan ik dit het beste doen?

Een glazen want aanschaffen is in veel gevallen een redelijke investering. Het is dan ook zeker de moeite waard om van te voren eens goed in kaart te brengen waar u een goede glazen wand kunt kopen. Op deze pagina kunt u geheel vrijblijvend een scherpe offerte op maat aanvragen voor een glazen wand of een glazen douchewand. Mocht u offertes aanvragen bij diverse bedrijven dan is het wel goed om eens te kijken naar welke glasdiktes er worden gebruikt, hoe de wand bevestigd wordt en door wie de wand wordt geplaatst. Bij Alhra Glas staat kwaliteit altijd bovenaan. Wij zullen dan ook de plaatsing door een gecertificeerde glasmonteur laten uitvoeren. Geeft wel zo’n prettig gevoel waardoor u na het plaatsen volledig kan genieten van uw badkamer.

Fotoboek