Missie

Kwaliteit hoog in het vaandel

Bij Alhra Glas staat de kwaliteit hoog in het vaandel, alleen met het leveren van de juiste kwaliteit die aan alle hedendaags geldende normen voldoet kan een project tot een goed einde worden gebracht. Vanzelfsprekend krijgt u van ons de bijbehorende garantie.

De missie van Alhra Glas:

“Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.”

Gecertificeerde glashandelMede door onze vakbekwame medewerkers, welke in frequente werkoverleggen op de hoogte gehouden worden van de laatste eisen en de specifieke wensen van de opdrachtgevers, kunnen wij de door u gewenste kwaliteit compleet volgens norm waarborgen. Hiernaast hebben wij ons eigen wagenpark waardoor wij flexibel blijven.

Veel van onze opdrachtgevers laten hun projecten begeleiden en keuren door het VAC (Verf Advies Centrum), dit is een geheel onafhankelijk keuringsbureau welke de werkzaamheden controleert volgens de gemaakte afspraken en natuurlijk conform de geldende normen.
Dit wordt natuurlijk niet alleen maar uitgevoerd voor de opdrachtgever maar wij van Alhra Glas hebben gelijk een interne controle of alles wordt uitgevoerd conform de gestelde eisen.

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring