Driedubbel glas

Driedubbel glas voor een nóg betere isolatie
Alhra Glas levert kwaliteits driedubbel glas op maat
Plaatsing door GBO gecertificeerde glaszetters
Meer informatie over driedubbel glas? Bel 010-4777 596

drie-dubbel-glas

Wat is driedubbel glas?

Driedubbel glas is drie glasplaten met tussen elke glasplaat stilstaande droge lucht. Deze stilstaande lucht isoleert goed. Driedubbel glas (ook wel triple glas genoemd) is tot stand gekomen nadat dubbel glas al een stuk beter isoleerde dan enkel glas. Dubbel glas bestaat namelijk uit maar, zoals de naam al verklapt, twee glasplaten. De simpele gedachte hierachter is dan ook. Als dubbel glas beter isoleert dan enkel glas, dan zal driedubbel glas / triple glas wel beter isoleren dan dubbel glas. Dit is dan ook het geval.

“Graag ontvang ik een geheel vrijblijvende offerte voor driedubbel glas!!”
LET OP: Bij het aanvragen van een offerte zit U nergens aan vast!

De driedubbel glas prijs

De dubbel glas prijs is net zoals (HR++) dubbel glas moeilijk te bepalen. Hierbij is het belangrijk om de dikte en de afmetingen van de ruit van te voren te weten. Hierna kan er een offerte gemaakt worden voor het leveren van driedubbel glas. Het plaatsen van het glas zit hier dan nog niet bij inbegrepen. Er zijn namelijk verschillende aspecten belangrijk om te berekenen hoeveel het kost om glas te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht van de ruit(en), de bereikbaarheid van de locatie, de staat van het kozijn etc. U kunt zich voorstellen dat het plaatsen op de 4e etage meer kosten met zich meebrengt dan het plaatsen op de begane grond.
Natuurlijk kunt u om de kosten vooraf duidelijk te krijgen een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Alhra Glas te Rotterdam. Wij brengen in dit geval geheel gratis een scherpe offerte uit. Let op! Bij het aanvragen van een offerte zit U nergens aan vast!

GBO Certificaat

Meer informatie

Wilt U meer informatie of een prijsaanvraag over driedubbel glas? Dan bent U bij Alhra Glas te Rotterdam aan het goede adres. Wij leveren en plaatsen driedubbel glas namelijk snel en vakkundig. Wij zijn GBO gecertificeerd en door te leveren en plaatsen volgens deze normen waarborgen wij onze kwaliteit.