Over Alhra Glas

Levering en plaatsing van vrijwel alle soorten glas of toepassing
Snel geleverd uit voorraad: enkel glas, veiligheidsglas, draad- en figuurglas
Kwaliteit voor een scherpe prijs, Alhra Glas

Levering en plaatsing van ieder soort glas of toepassing

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glashandel in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz. Zoekt u een Glaszetter, dan bent U bij Alhra aan het juiste adres.

Glashandel met gecertificeerde glaszetters en een 24-uur service

Alhra Glas B.V vakgecertificeerdAlhra Glas, dé glashandel uit Rotterdam heeft uitstekende contacten met (glas) fabrikanten van top producten; wij kunnen U dan ook van nagenoeg alle glassoorten de gewenste certificaten leveren.

 “De 24-uur service van Alhra Glas staat elk moment voor U klaar om Uw glasschade op te lossen”

Alhra Glas levert glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor U naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in Uw glas. Hiernaast kunt U ook voor voorzetramen, windschermen, gebogen glas, glas in lood, brandwerend glas. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt U ons onze contactgegevens  benaderen, wij zullen Uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden! Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam, met ons pand liggen we langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn. Kijk voor ons gehele werkgebied hier!

Altijd bereikbaar via 010 – 477 75 96

Waarom kiezen voor Alhra Glas

Voor al uw glas kunt U bij Alhra Glas terecht!
Snelle levering uit voorraad, o.a. enkel glas, veiligheidsglas, draadglas en figuurglas
Alhra Glas streeft naar de beste kwaliteit
Grootschalige inkoop en meerdere leveringen per week
Goede prijzen voor u als klant dankzij lage inkooptarieven. Kwaliteit voor een scherpe prijs dus!
Een mooie glasshowroom waarin U producten eerst kunt zien voordat U ze bij ons koopt.

Bekijk video van Alhra Glas over project ‘Zestienhoven’

Meer informatie over de verschillende glassoorten

Uitgevoerde glaswerken

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring