Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Welkom bij Alhra Glas B.V.

Uw glaspartner sinds 1989 Persoonlijk contact
Snelle levering & vrijwel alle soorten glas Kwaliteit voor een scherpe prijs
Ervaren in renovatieprojecten Specialisten in glas

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glashandel in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz. Zoekt u een Glaszetter, dan bent U bij Alhra aan het juiste adres.

De benodigde certificaten voor uw glas

Alhra Glas, dé glashandel uit Rotterdam heeft uitstekende contacten met (glas) fabrikanten van top producten; wij kunnen U dan ook van nagenoeg alle glassoorten de gewenste certificaten leveren.

Altijd de beste oplossing dankzij ruime kennis en ervaring

Alhra Glas levert glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor U naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in Uw glas. Hiernaast kunt U ook voor voorzetramen, windschermen, gebogen glas, glas in lood, brandwerend glas. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt U ons onze contactgegevens benaderen, wij zullen Uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden! Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam, met ons pand liggen we langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn. Kijk voor ons gehele werkgebied hier!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Alhra RET tram Sparta
Feyenoord Zonnepanelen

Duurzaamheid en isolatie

Bij Alhra Glas kunt u rekenen op het beste advies, montage en nazorg. Uw zorg is ons werk en wij ontzorgen u van A tot Z. Alhra Glas B.V. is daarnaast erg flexibel als het gaat om montagecapaciteit. Wij hebben een eigen glaswagen vloot, maar werken ook samen met andere gecertificeerde glasmonteurs. Na afronding van grootschalige projecten kunt u nog steeds rekenen op de beste (na)zorg.