Dubbel glas

Dubbel glas (isolatieglas) isoleert warmte en geluid veel beter dan bv. enkel glas!
Vakkundige plaatsing van dubbel glas
Alhra Glas levert hoogwaardige kwaliteit glas voor een scherpe prijs

Isoleren? Bestel hier dubbel glas!

Dubbel glas zorgt ervoor dat er in een gebouw betere geluid- en warmte isolatie ontstaat. Het verschil tussen dubbel glas en enkel glas is dat enkel glas meer warmte naar buiten doorlaat. Dubbel glas zorgt dankzij de ruimte tussen de verschillende glasplaten dat er minder warmte wordt doorgegeven naar buiten. Ook houdt dubbel isolatieglas beter geluidsgolven tegen dan enkel glas. Hierdoor heeft u minder overlast van lawaai van buiten. Minder last dus van voorbij rijdende scooters en/of spelende kinderen.

Wat is HR(++) dubbel glas?

Hr++ dubbel glasHR glas of HR++ glas is een type dubbel glas (ook wel isolatieglas genoemd). Het verschil met “normaal” dubbel glas is dat HR beschikt over een dun metaallaagje. Dit metaal is zeer moeilijk waar te nemen en is voor het normale oog eigenlijk onzichtbaar. Deze ‘coating’ zorgt ervoor dat er warmte van de zon binnen wordt gelaten in het gebouw, maar niet weer vertrekt. De coating zit aan de binnenkant van één van de twee glasplaten. Naast het verschil tussen standaard dubbel glas en HR glas zijn er ook nog verschillen in de verschillende soorten HR-beglazing. Zo is er standaard HR glas, HR+ en HR++ glas. Hieronder een overzicht van deze soorten HR-glas:

HR glas: Dubbel glas / isolatieglas met isolerende coating
HR+ glas: Dubbel glas / isolatieglas met isolerende coating en spouw gevuld met argon vulling. Spouwdikte: 9 mm t/m 12mm
HR++ glas: Dubbel glas / isolatieglas met isolerende coating en spouw gevuld met argon vulling. Spouwdikte: 13 mm of hoger

Doordat HR++ dubbel glas dus beter isoleert wordt het steeds meer geplaatst in Nederland. Mocht Uw interesse zijn gewekt kunt U altijd meer informatie of een prijs opvragen bij één van onze medewerkers via 010 – 4777 596.

Dubbel glas prijzen

Nu wilt U natuurlijk graag weten wat de glas prijzen zijn van het leveren en plaatsen van dubbel glas. Het is echter niet gemakkelijk om een standaard prijs op te geven. De opbouw van de prijs hangt namelijk van verschillende aspecten af. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe dik moet het dubbele glas worden? Neemt U standaard dubbel glas, of kiest U voor goed isolerend HR++ dubbel glas?
Naast de glasprijs komen, indien U het glas niet zelf plaatst, nog de plaatsingskosten. Hierbij moet rekening gehouden worden met de toegankelijkheid van de locatie. Er moet gekeken worden op welke verdieping er geplaatst moet worden en hoe de situatie is. Kortom: veel aspecten die lastig zijn om van te voren aan te geven!
Toch geven wij U graag een prijs op! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op deze website. Wij kunnen in dit geval ook bij U langs komen om de situatie te bekijken en om precies voor U in te meten! Zo weten wij dat wij de goede maten hebben en kunnen wij een scherpe en duidelijke offerte maken voor het leveren en eventueel plaatsen van glas.

“Graag ontvang ik een scherpe offerte voor dubbel glas!”
LET OP: Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend, U zit dus nergens aan vast!

Hoge kwaliteit dubbel glas

Gecertificeerd glashandel Alhra Glas - Dubbel glasAlhra Glas te Rotterdam levert en plaatst alleen (HR++) dubbel glas van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze producenten geselecteerd op kwaliteit. Hiernaast plaatsen wij het dubbel glas zelf met onze vakkundige glaszetters. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en kunt u van ons ook hoogwaardige kwaliteit verwachten.

U bent op zoek naar dubbel glas? Dan bent U aan het juiste adres. Alhra Glas te Rotterdam kan U adviseren over het juiste soort dubbel glas voor Uw situatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Een offerte aanvragen voor dubbel glas voor Uw woning kan natuurlijk ook!

Benieuwd naar de dubbel glas prijzen? Via ons aanvraagformulier kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen

LET OP: Bij het aanvragen van een offerte zit U nergens aan vast! Het is geheel vrijblijvend.

* De besparing bovenstaand vermeld is op basis van een gemiddelde woning met 20m2 enkel glas in de buitengevel. Is Uw woning groter, kleiner of heeft U een andere glassoort? Vraag dan bij onze medewerkers hoeveel U kunt besparen! Dit kan aan de linkerkant van de pagina, maar U bent natuurlijk ook altijd welkom om even telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken op 010 – 4777 596. Zo weet U precies hoeveel U kunt besparen met HR++ dubbel glas! Wilt U meer informatie over een andere soort isolerend glas. Er is ook nog driedubbel glas! Kijk op deze pagina voor meer informatie over driedubbel glas.

Offerte aanvragen

Of bel onze glasexperts voor meer informatie

Isolatieglas bij Alhra

 • Levert en plaatst vrijwel alle soorten glas
 • Levertijd 1 week mogelijk
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs

Stel een vraag

  Bekijk hier onze privacyverklaring

  Wist U dat?

  Een kattenluik in dubbel glas mogelijk is
  Driedubbel glas nog beter isoleert dan standaard dubbele beglazing
  Alhra Glas door velen wordt gezien als dé Glashandel Rotterdam