Figuurglas

FiguurglasFiguurglas is blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperatuur in één zijde van het glas gedrukt. Sommige dessins zijn eveneens leverbaar met een draadraster. De aard en structuur  van het dessin bepalen de mate van transparantie van de beglazing.

Mogelijkheden figuurglas

Figuurglas kan worden geleverd in combinatie met gehard glas, veiligheidsglas (gelaagd), gematteerd en in dubbel glas worden toegepast afhankelijk van het motief en de dikte. Hierdoor kan figuurglas in veel situaties worden toegepast. U kunt altijd bellen of mailen voor vragen of advies over figuurglas. Hier ons contactinformatie.

Figuurglas

 

Gecertificeerde glashandel Rotterdam

Een greep uit het assortiment aan figuurglas

Bamboe figuurglas

Bamboe

 figuurglas

Byzantijn grof

 figuurglas

Byzantijn fijn

 figuurglas

Canale mat blank

 figuurglas

Cathedraal grof blank

 figuurglas

Cathedraal fijn blank

 figuurglas

Crepi

 figuurglas

Gothic

 figuurglas

Niagara blank

 figuurglas

Nylon

 figuurglas

Satijn / Satinato

Veel voorkomende soorten van figuurglas

Een lijst van soorten figuurglas die wij mogelijk kunnen aanbieden. Veel van onderstaande soorten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen (grof, fijn, mat of blank) en kleuren:

Aero, crepi, antiek, gehamerd, bamboo, masterligne, chinchilla, etsglas, satijn, canale, cathedraal, confetti, silvit, travertino, gothic, delta, quatrix, farao, carre, croco, waterdrup, damast, listral, karolit, dambord, pyramide, neolit, moiree, Jan Hagel, draadornament, madera, nerts, nylon, orient.

Offerte aanvragen

Of bel onze glasexperts voor meer informatie

Figuurglas bij Alhra

  • Levert en plaatst vrijwel alle soorten glas
  • Uw bedrijfslogo in glas ook mogelijk
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring