Gelaagd glas

Snelle levering op maat
Veiligheidsglas van hoogwaardige kwaliteit
Advies over het juiste veiligheidsglas voor uw situatie
Vakkundige plaatsing door één van onze ervaren medewerkers

VeiligheidsglasAlhra Glas levert gelaagd glas in vele uitvoeringen. Het gelaagde glas bestaat uit twee of meer ruiten die door taai elastisch folie onder druk en bij hoge temperatuur onverbrekelijk met elkaar versmolten zijn. Doordat er meerdere glaslagen worden gebruikt is het glas al sterker dan een enkele ruit. Tevens zorgt de elastische folie ervoor dat bij een eventuele breuk van de ruit het glas aan beide kanten aan de folie blijft kleven. Dit zorgt ervoor dat er bij gelaagd glas geen scherven vrij komen. Niemand kan zich dus verwonden aan het glas.

Mogelijkheden gelaagd glas

Gelaagd glas wordt standaard geleverd met blanke, volledige doorzichtige folie(s). Uitvoeringen met één – of tweezijdig gekleurd enkel glas (grijs, blauw, brons, groen) behoren echter ook tot de mogelijkheden, evenals uitvoeringen met meerdere matte of gekleurde folies.

De mogelijkheden die Alhra Glashandel Rotterdam heeft op het gebied van gelaagd (veiligheids) glas is erg groot. Het is daarom wel belangrijk dat de glassoort goed wordt afgestemd op het door U te bereiken doel. Wij voorzien U daarom graag van een passend advies. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons telefoonnummer (010-4777596), ons mailadres of via ons contactformulier.

Offerte aanvragen

Of bel onze glasexperts voor meer informatie

Gelaagd glas bij Alhra

  • Voor u gesneden op maat
  • Gelaagd glas op voorraad
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring