Welkom bij Alhra Glas

Uw glashandel en glaszetter sinds 1989 Bezoek de showroom zonder afspraak
Snelle levering uit voorraad Kwaliteit voor een scherpe prijs
Vrijwel alle soorten glas

Wij zijn te bereiken op 010 – 477 75 96!

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glashandel in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enzovoorts. Zoekt u een glaszetter, dan bent u bij Alhra aan het juiste adres.

Alhra Glas levert ieder soort glas

Alhra Glas, dé glashandel uit Rotterdam met eigen glaszetters heeft uitstekende contacten met (glas) fabrikanten van top producten; wij kunnen U dan ook van alle glassoorten de gewenste certificaten leveren. De glaszetters van Alhra Glas uit Rotterdam zijn GBO-gecertificeerd en plaatsen ieder soort glas bij u thuis of op uw bedrijf.

Alhra Glas levert en plaatst glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor u naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in uw glas. Hiernaast kunt u ook voor voorzetramen, gebogen glas, glas in lood en brandwerend glas bij ons terecht. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt u ons onze contactgegevens benaderen, wij zullen uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden!

Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam. Ons pand ligt langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn.

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Glas is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.