Welkom bij Alhra Glas

Let op: Alhra Glas is de gehele vakantie open. Houd hierbij wel rekening met een lagere bezetting. Wij wensen U een fijne vakantie!

Uw glashandel en glaszetter sinds 1989 Bezoek showroom zonder afspraak
Snelle levering uit voorraad 24-uur service bij schade
Vrijwel alle soorten glas Kwaliteit voor een scherpe prijs

Zoeken

Wij zijn altijd te bereiken op 010 – 477 75 96!

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glashandel in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz. Zoekt u een Glaszetter, dan bent U bij Alhra aan het juiste adres.

Alhra Glas levert vrijwel ieder soort glas

Alhra Glas, dé glashandel uit Rotterdam met eigen glaszetters heeft uitstekende contacten met (glas) fabrikanten van top producten; wij kunnen U dan ook van nagenoeg alle glassoorten de gewenste certificaten leveren. De glaszetters van Alhra Glas uit Rotterdam zijn GBO-gecertificeerd en plaatsen ieder soort glas bij uw thuis of op uw bedrijf.

“De 24-uur service staat elk moment voor U klaar om Uw glasschade op te lossen”

Alhra Glas levert en plaatst glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor U naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in Uw glas. Hiernaast kunt U ook voor voorzetramen, windschermen, gebogen glas, glas in lood, brandwerend glas. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt U ons onze contactgegevens benaderen, wij zullen Uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden!

Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam, met ons pand liggen we langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn.