Glazen deuren

gehard-glazen-deurEen glazen deur is een mooie toevoeging aan Uw interieur. Uiteraard moet de deur dan wel passen bij Uw eigen interieur. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten deuren met verschillende soorten deurgrepen (beslag) etc. Hieronder zijn drie willekeurige voorbeelden te zien! Wij kunnen de glazen deur precies op maat aanleveren.

Glazen deur op maat? 

Bel 010 – 4777 596 voor advies op maat!

“Ik wil graag een scherpe offerte voor een glazen deur!”

Een gehard glazen deur, wel zo veilig!

Voor de veiligheid leveren wij een glazen deur in gehard glas. Gehard glas is veiliger dan enkel (float) glas. Gehard glas is ruim 7 maal zo sterk en breekt dus veel minder snel. De deur blijft van glas, dus de kans op breuk is altijd (licht) aanwezig, maar zelfs bij breuk is gehard glas veiliger dan enkel glas. Dit glas heeft namelijk de eigenschap om bij breuk in duizenden kleine onscherpe stukjes uiteen te vallen. Hier kunt U zich dus niet aan openhalen. Een gehard glazen deur is dus wel zo veilig!

Hoe kom ik in contact met Alhra?

Vul gerust ons contactformulier in of vraag vrijblijvend een offerte aan. Weet U nog niet precies wat U wilt? Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een rondleiding in de showroom. Neem telefonisch contact met ons op (010-4777596) of mail naar info@alhra.nl. Kijk hier voor onze overige contactinformatie.

Kijk hier voor onze andere producten