Spiegelwand op maat

Spiegelwanden worden veel gebruikt om meer ruimte te creëren in Uw sportschool, vereniging, woning of bedrijfspand. Een spiegelwand bestaat vaak uit een glasplaat met daarachter een reflecterende laag. Deze laag zorgt voor het welbekende reflecterende effect. Bent u op zoek naar spiegelwand? Alhra Glas levert spiegels uit eigen voorraad en kan ze zelf voor u op maat snijden. Denk aan:

  1. Spiegelwand voor in sportschool
  2. Spiegelwand voor op kantoor
  3. Spiegelwand voor in winkelcentrum

Nieuwe spiegelwand? Alhra Glas levert spiegels op maat!

Spiegelwanden komen veel voor in een woning of bedrijfspand. Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel. Alhra Glas kan al deze vormen speciaal voor U op maat maken.

Snelle levering spiegelwanden

Tevens is de levering snel, want spiegelglas hebben wij op voorraad en kunnen wij zelf op maat snijden het is namelijk ook een soort enkel glas. De spiegels zijn tevens in verschillende kleuren te verkrijgen!

Wilt U meer informatie over spiegels of over de mogelijkheden van Alhra Glas? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.  U kunt natuurlijk ook even langskomen op onze vestiging in Rotterdam. Zie de contactpagina voor onze adresgegevens. Weet U al wat U wilt? Klik op offerte aanvragen om op de offerte pagina een geheel vrijblijvende offerte opvragen!