Spidergevels

Wij leveren en plaatsen glas voor spidergevels
Reparatie en onderhoud i.s.m. met Alhra Services en Kozijnen

Spidergevels zijn in principe een niet dragende gevel die voor de draagconstructie hangt. De verdiepingsstructuren van de gevel worden hierdoor niet zichtbaar. De vliesgevels worden ook wel gordijngevels genoemd. Vliesgevels bepalen voor een groot deel het gezicht van uw gebouw. Er zijn verschillende varianten van vliesgevels beschikbaar bij Alhra afhankelijk van uw wensen. Alhra heeft vliesgevels van verschillende materialen in het assortiment.  Zo hebben we vliesgevels van hout en aluminium.

Verschillende vliesgevels

Er is een onderscheid te maken in vliesgevels. Zo zijn er zuivere vliesgevels en onzuivere vliesgevels. De zuivere vliesgevel is een uit glas en lichte materiaal bestaande gevel. Deze vliesgevel is een zelfdragende, stijve en soms warmte geïsoleerde gevelconstructie met een binnenafwerking. spidergevelDe zuivere vliesgevel heeft geen binnenspouwblad nodig. De onzuivere vliesgevel heeft dit wel nodig en vormt een soort overlapping van de achterliggende constructie van het pand.

Vliesgevels voordelen

Vliesgevels zorgen ervoor dat uw bedrijfspand een moderne uitstraling krijgt. Ze zorgen daarnaast voor een grote lichtval in het gebouw. Er kunnen verschillende vormen worden toegepast bij het produceren van de vliesgevels.  Alhra levert vliesgevels voor toonaangevende bedrijven die hun bedrijfspand een professionele indruk willen geven. Steeds meer moderne panden maken gebruik van vliesgevels.

Voor meer contact over vliesgevels neem dan contact met Alhra op.

Fotoboek