Glazen windscherm

Windschermen op maat
Kwaliteit windschermen voor uw situatie
Vakkundige levering en plaatsing
Met een windscherm optimaal genieten van uw terras

Windschermen

Een windscherm voor uw terras?

Windschermen zorgen ervoor dat u op uw terras uit de wind zit en optimaal kan genieten. Voor elke situatie is het mogelijk om een windscherm te plaatsen. Op de afbeeldingen ziet u verschillende voorbeelden.

Windschermen en de mogelijkheden bij Alhra

Windscherm Rotterdam airportWindschermen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen.Zo is er de mogelijkheid om het terras af te sluiten door middel van een afgesloten toegang. Ook kan het windscherm volledig van glas worden voorzien of met een borstwering. Deze afzetting is uitermate geschikt voor het niet permanent afzetten van een terras bij een cafetaria of restaurant.
Op zoek naar een windscherm op maat voor uw terras? Zoals u hieronder ziet kunnen wij voor iedere situatie een windscherm op maat maken. We kunnen zelf een tekening maken van de situatie en hiernaar een windscherm op maat leveren.

“Ik ontvang graag een scherpe offerte voor een windscherm!”
LET OP: Bij het aanvragen van een offerte zit u nergens aan vast!.

WindschermenPrijs van een windscherm

De prijs van een windscherm hangt geheel af van de situatie. Voor een standaard windscherm hebben wij uiteraard op te vragen prijzen. Maar voor een windscherm op maat is dit echter niet het geval. Iedere situatie is anders en daarom zal ook de prijs per situatie variëren. Om toch de kosten voor u duidelijk te krijgen, maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte!
Voor meer informatie over windschermen of een windscherm op maat kunt u altijd contact met onze specialisten opnemen. Wij geven u graag de mogelijkheden voor uw situatie!