Uw glasspecialist en glaszetter

Uw glasspecialist sinds 1989 Bekijk producten in onze showroom
Snelle levering & alle soorten glas Kwaliteit voor een scherpe prijs
Lage prijzen dankzij grootschalige inkoop

Wij zijn altijd te bereiken op 010 – 477 75 96!

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas.Glaskeur

De glasspecialist in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz. Zoekt u een Glaszetter, dan bent U bij Alhra aan het juiste adres.

Alhra Glas levert vrijwel alle soorten glas

Alhra Glas, dé glasspecialist uit Rotterdam heeft uitstekende contacten met (glas) fabrikanten van top producten; wij kunnen U dan ook van nagenoeg alle glassoorten de gewenste certificaten leveren.

 Alhra Glas levert glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor U naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in Uw glas. Hiernaast kunt U ook voor voorzetramen, windschermen, gebogen glas, glas in lood, brandwerend glas. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt U ons onze contactgegevens  benaderen, wij zullen Uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden! Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam, met ons pand liggen we langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn. Kijk voor ons gehele werkgebied hier!

Waarom kiezen voor dé glashandel van Rotterdam

Voor al uw glas of montage kunt U bij Alhra Glas terecht
Plaatsing van elk soort glastoepassing, waaronder glazen trappen of wanden
We leveren snel uit voorraad, zo hebben we o.a. enkel glas, veiligheidsglas, draadglas en figuurglas voor U klaar liggen!
We streven altijd naar kwaliteit en doordat we glas groot kunnen inkopen en meerdere leveringen per week ontvangen kunnen wij het glas inkopen voor een lage prijs. Deze lage prijs rekenen we uiteraard door aan onze klanten. Kwaliteit voor een scherpe prijs dus!
Een mooie glasshowroom waarin U producten eerst kunt zien voordat U ze bij ons koopt

Er zijn natuurlijk meer glasspecialisten en glaszetters in Rotterdam, maar dit zijn redenen waarom onze klanten gekozen hebben voor Alhra.

Voor meer informatie over de verschillende glassoorten