Keurmerken

Veiligheid en kwaliteit belangrijkste uitgangspunten

Alhra Glas is onderdeel van de Alhra Groep en bestaat meer dan 30 jaar. Als dynamische bedrijf houdt Alhra Glas zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas en glasconstructies. Hierbij kunt u denken aan balustrades, glazen wanden, beloopbaar glas en spidergevels. Alhra Glas beschikt over ruime kennis en ervaring. Wenst U een hoger energielabel te bereiken of montage op grote hoogte. Alhra Glas heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.

Glasbranche Organisatie GBO

Alhra Glas B.V. is officieel GBO Vakgecertificeerd! Dit heeft veel voordelen voor U als klant. Zo laat deze certificering o.a. zien dat onze glaszetters en glasmonteurs volgens de hoogste standaarden in de branche zijn geschoold. Zo waarborgen we Uw veiligheid en die van onze werknemers en laten we zien dat wij een hoge kwaliteit leveren aan onze klanten. Lees meer over de Glasbrancheorganisatie in de brochure van het GBO. Deze kunt u op deze pagina downloaden.

Lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas

De Glasbrancheorganisatie ‘GBO’ is onderdeel van Bouwend Nederland, vakgroep Glas. Deze organisatie is dé brancheorganisatie voor bedrijven actief in de vlakglasbranche.

VCA Veiligheid

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’ (VGM Checklist Aannemers). Omdat een glasbedrijf werkzaamheden met een verhoogd risico uitvoeren, is dit certificaat vereist om de werkzaamheden te kunnen en mogen uitvoeren. Dankzij onze VCA-certificering kunt U rekenen op een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

FSC Keurmerk

Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SKG-COC-000707. FSC staat voor ‘Forest Stewardship Council’. Al bijna 30 jaar is het de missie van FSC om bossen te herstellen en te beschermen. Als FSC-bosbeheer plaatsvindt, waar ook ter wereld, is sprake van een gezond bos dat leeft. Dat maakt FSC-bosbeheer een belangrijk instrument tegen ontbossing. Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt. Vraag voor meer informatie naar onze
FSC®-gecertificeerde producten.

Komo keurmerk

Isolatieglas wordt met KOMO – en productcertificaat geleverd en volgens NEN norm gemonteerd. Doordat wij kwaliteit leveren geven wij op alle door Alhra Glas gemonteerde isolatieruiten 10 jaar schriftelijke garantie. Dit geeft U de zekerheid van een goed geplaatste ruit en een goede isolatie.

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring