Keurmerken

Veiligheid en kwaliteit belangrijkste uitgangspunten

Alhra Glas is onderdeel van de Alhra Groep en bestaat meer dan 30 jaar. Als dynamische bedrijf houdt Alhra Glas zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas en glasconstructies. Hierbij kunt u denken aan balustrades, glazen wanden, beloopbaar glas en spidergevels. Alhra Glas beschikt over ruime kennis en ervaring. Wenst U een hoger energielabel te bereiken of montage op grote hoogte. Alhra Glas heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.

GlasKeur

Alhra Glas B.V. heeft het keurmerk GlasKeur! Dit heeft veel voordelen voor U als klant. Deze certificering laat o.a. zien dat onze glaszetters en glasmonteurs volgens de hoogste standaarden in de branche zijn geschoold. Zo waarborgen we Uw veiligheid en die van onze werknemers. Ook laten we zien dat wij een hoge kwaliteit leveren aan onze klanten. En die kwaliteit leveren we ook als het om het milieu gaat, want ons afval wordt zorgvuldig gesorteerd om daarmee zoveel mogelijk te kunnen recyclen. Deze kwaliteitseisen worden door de Technische Commissie van Vakgroep GLAS periodiek herzien en (indien nodig) aangepast aan de geldende normen en richtlijnen. Lees meer over het keurmerk op deze pagina.

Glaskeur

Lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas

De Glasbrancheorganisatie ‘GBO’ is onderdeel van Bouwend Nederland, vakgroep Glas. Deze organisatie is dé brancheorganisatie voor bedrijven actief in de vlakglasbranche.

VCA Veiligheid

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’ (VGM Checklist Aannemers). Omdat een glasbedrijf werkzaamheden met een verhoogd risico uitvoeren, is dit certificaat vereist om de werkzaamheden te kunnen en mogen uitvoeren. Dankzij onze VCA-certificering kunt U rekenen op een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

FSC Keurmerk

Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SKH-COC-000707. FSC staat voor ‘Forest Stewardship Council’. Al bijna 30 jaar is het de missie van FSC om bossen te herstellen en te beschermen. Als FSC-bosbeheer plaatsvindt, waar ook ter wereld, is sprake van een gezond bos dat leeft. Dat maakt FSC-bosbeheer een belangrijk instrument tegen ontbossing. Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt. Vraag voor meer informatie naar onze
FSC®-gecertificeerde producten.

Komo keurmerk

Isolatieglas wordt met KOMO – en productcertificaat geleverd en volgens NEN norm gemonteerd. Doordat wij kwaliteit leveren geven wij op alle door Alhra Glas gemonteerde isolatieruiten 10 jaar schriftelijke garantie. Dit geeft U de zekerheid van een goed geplaatste ruit en een goede isolatie.

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring