Keurmerken

Veiligheid en kwaliteit belangrijkste uitgangspunten

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep en bestaat inmiddels 30 jaar. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren en monteren wij naast glas ook balustrades, glazen wanden, spidergevels of beloopbaar glas. Ruime kennis en ervaring aanwezig om uw doel te bereiken, of u een hoger energielabel wenst of montage op grote hoogte. Ons bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.

Glasbranche Organisatie GBO

Alhra Glas B.V. is officieel GBO Vakgecertificeerd! Dit heeft veel voordelen voor U als klant. Zo laat deze certificering o.a. zien dat onze glaszetters en glasmonteurs volgens de hoogste standaarden in de branche zijn geschoold. Zo waarborgen we Uw veiligheid en die van onze werknemers en laten we zien dat wij een hoge kwaliteit leveren aan onze klanten.

Lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas

Alhra Glas B.V. lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas. Bouwend Nederland Vakgroep GBO is dé brancheorganisatie voor bedrijven actief in de vlakglassector.

VCA Veiligheid

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’ (VGM Checklist Aannemers). Omdat een glasbedrijf werkzaamheden met een verhoogd risico uitvoeren, is dit certificaat vereist om de werkzaamheden te kunnen en mogen uitvoeren. Dankzij onze VCA-certificering kunt U rekenen op een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Komo keurmerk

Isolatieglas wordt met KOMO – en productcertificaat geleverd en volgens NEN norm gemonteerd. Doordat wij kwaliteit leveren geven wij op alle door Alhra Glas gemonteerde isolatieruiten 10 jaar schriftelijke garantie. Dit geeft U de zekerheid van een goed geplaatste ruit en een goede isolatie.

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring