Spiegels

Spiegels worden veel gebruikt om meer ruimte te creëren in Uw woning of bedrijfspand. Een spiegel bestaat vaak uit een glasplaat met daarachter een reflecterende laag. Deze laag zorgt voor het welbekende reflecterende effect. Bent u op zoek naar spiegel Rotterdam? Alhra Glas levert spiegels uit eigen voorraad en kan ze zelf voor u op maat snijden.

Nieuwe spiegel? Alhra Glas levert spiegels op maat!

Spiegels komen veel voor in een woning of bedrijfspand. Zo kan er gedacht worden aan een spiegel in de gang, een gehele spiegelwand of bijvoorbeeld een badkamerspiegel. Alhra Glashandel Rotterdam kan al deze vormen speciaal voor U op maat maken.

Snelle levering spiegels

Alhra Glas B.V. vakgecertificeerdTevens is de levering snel, want spiegelglas hebben wij op voorraad en kunnen wij zelf op maat snijden het is namelijk ook een soort enkel glas. De spiegels zijn tevens in verschillende kleuren te verkrijgen!

Wilt U meer informatie over spiegels of over de mogelijkheden van Alhra Glas? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.  U kunt natuurlijk ook even langskomen op onze vestiging in Rotterdam. Zie de contactpagina voor onze adresgegevens. Weet U al wat U wilt? Klik op offerte aanvragen om op de offerte pagina een geheel vrijblijvende offerte opvragen!

Toepassingen spiegels

  • Badkamerspiegel
  • Keukenachterwand
  • Sportschool of op kantoor

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Spiegels op maat bij Alhra

  • Op maat gesneden
  • Snel geleverd
  • Geschikt voor elke toepassing

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring