Welkom bij Alhra Glas, Kozijnen en Services

De Alhra Groep te Rotterdam bestaat uit drie gespecialiseerde bedrijven. De Groep bestaat uit Alhra Glas, Alhra Kozijnen en Alhra Services. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, deze worden hieronder per bedrijf besproken. Een groot voordeel van de groep is de goede samenwerking tussen de bedrijven. Deze synergie zorgt ervoor dat er flexibel en efficiënt gewerkt kan worden. Voor meer informatie en voorbeelden hiervan is er de Alhra Groep pagina!

Alhra Glas is dé glasleverancier in de regio Rotterdam. Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten glas. U kunt hierbij denken aan dubbel glas, veiligheidsglas, gehard glas, enkel glas, draadglas en veel meer. Alhra Glas is er voor al Uw glaswensen!

Alhra Kozijnen is dé leverancier van alle soorten kozijnen in de regio Rotterdam. Wij leveren en plaatsen aluminium- en kunststof kozijnen op maat. Denk bijvoorbeeld aan ramen, deuren, schuifpuien en windschermen!

Alhra Services is er voor al Uw service werk in de regio Rotterdam! Wij verzorgen o.a. het afstellen van ramen en deuren, groot- en kleinschalig onderhoud aan woningen, herstel van inbraak- of brandschade.