Welkom bij Alhra Glas, Kozijnen en Kozijn Herstel

De Alhra Groep te Rotterdam bestaat uit drie gespecialiseerde bedrijven. De Groep bestaat uit Alhra Glas, Alhra Kozijnen en Alhra Kozijn Herstel. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, deze worden hieronder per bedrijf besproken. Een groot voordeel van de groep is de goede samenwerking tussen de bedrijven. Deze synergie zorgt ervoor dat er flexibel en efficiënt gewerkt kan worden. Voor meer informatie en voorbeelden hiervan is er de Alhra Groep pagina!

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Groep is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

Afdelingen Alhra Groep

Alhra Glas is dé glasleverancier in de regio Rotterdam. Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten glas. U kunt hierbij denken aan dubbel glas, veiligheidsglas, gehard glas, enkel glas, draadglas en veel meer. Alhra Glas is er voor al Uw glaswensen!

Alhra Kozijnen is dé leverancier van alle soorten kozijnen in de regio Rotterdam. Wij leveren en plaatsen aluminium- en kunststof kozijnen op maat. Denk bijvoorbeeld aan ramen, deuren, schuifpuien en windschermen!

Alhra Kozijn Herstel is onze afdeling die gericht is op reparatie en herstel werk. Wij verzorgen o.a. het afstellen van ramen en deuren, kleinschalig onderhoud aan woningen, herstel van inbraak- of brandschade.