Organisatie

Alhra is in 1989 opgericht als montagebedrijf welke al snel zijn activiteiten uitbreidde met de verkoop en plaatsing van aluminium– en kunststof kozijnen. Binnen enkele jaren was de eerste locatie aan de Willem Buytewechstraat te klein en verhuisde wij naar een tweede locatie aan de Willem Buytewechstraat, welke toen zo’n 500m2 bedroeg. Op deze locatie werd de uitbreiding naar de glashandel gemaakt.  Wat resulteerde in het feit dat al reeds na twee jaar ook deze locatie te klein werd en wij naar onze huidige locatie zijn verhuisd waar wij ruim 4500m2 ter beschikking hebben. De Alhra Groep is opgedeeld in drie afzonderlijke en zelfstandige bedrijven te weten Alhra Glas, Alhra Kozijnen en Alhra Kozijn Herstel welke onder zijn gebracht in de Alhra Groep. Alhra is al 35 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken.

Elk bedrijf beheerst zijn of haar branche eigen eisen en specifieke specialisme uitstekend. Dit in combinatie met de samenwerking tussen de bedrijven kan er heel veel slagkracht geleverd worden. Ook van de vestiging op één locatie gaan heel veel synergie voordelen uit.

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Groep is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

De missie van Alhra

Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Mocht bovenstaande uw interesse in ons en onze producten hebben gewekt of heeft u opmerkingen of vragen, mail of bel ons gerust voor een persoonlijk gesprek of een offerte.

Klik hier voor onze contactgegevens. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.