Organisatie

Alhra is in 1989 opgericht als montagebedrijf welke al snel zijn activiteiten uitbreidde met de verkoop en plaatsing van aluminium– en kunststof kozijnen. Binnen enkele jaren was de eerste locatie aan de Willem Buytewechstraat te klein en verhuisde wij naar een tweede locatie aan de Willem Buytewechstraat, welke toen zo’n 500m2 bedroeg. Op deze locatie werd de uitbreiding naar de glashandel gemaakt.  Wat resulteerde in het feit dat al reeds na twee jaar ook deze locatie te klein werd en wij naar onze huidige locatie zijn verhuisd waar wij ruim 3000m2 ter beschikking hebben. De Alhra Groep is opgedeeld in drie afzonderlijke en zelfstandige bedrijven te weten Alhra Glas B.V., Alhra Kozijnen B.V. en Alhra Services welke onder zijn gebracht in de Alhra Groep. Alhra is al 30 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken.

Alhra Glas                Alhra Services               Alhra Services 

Elk bedrijf beheerst zijn of haar branche eigen eisen en specifieke specialisme uitstekend. Dit in combinatie met de samenwerking tussen de bedrijven kan er heel veel slagkracht geleverd worden. Ook van de vestiging op 1 locatie gaan heel veel synergie voordelen uit.

De missie van Alhra

Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Mocht bovenstaande uw interesse in ons en onze producten hebben gewekt of heeft u opmerkingen of vragen, mail of bel ons gerust voor een persoonlijk gesprek of een offerte.

Klik hier voor onze contactgegevens. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.