Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Alhra Kozijn HerstelReparatie en onderhoud

Uw Partner in Reparatie en Onderhoud

Uw herstelbedrijf Afspraak snel gemaakt
Kwaliteit voor een scherpe prijs Voor reparatie en onderhoud

Alhra Kozijn Herstel is een onderdeel van de Alhra Groep en is verantwoordelijk voor alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden voor zowel particulieren als voor bedrijven. Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met diverse aanverwante disciplines wordt U bij de Alhra groep volledig ontzorgd. Onze gekwalificeerde herstelmonteurs staan altijd voor U klaar, geen reparatie is te groot!

Alhra Kozijn Herstel houdt zich bezig met het aanbieden van reparatie en onderhoud voor aluminium, houten en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, hardglas constructies, Spider gevels, Profilit gevels, structurele en klimaat gevels en alle overige voorkomende gevel constructies. Dit wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren herstelmonteurs.

Alhra Kozijn Herstel is voor particulieren en bedrijven. Voor groot montage werk willen wij U graag doorverwijzen naar de Services afdeling.

De missie van Alhra Kozijn Herstel

Bij Alhra staan kwaliteit en service altijd hoog in het vaandel. Door deze kernwaarden goed uit te dragen is de volgende missie opgesteld:

Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

De route naar Alhra Kozijn Herstel

Alhra Kozijn Herstel is gevestigd op de Thurledeweg 119 in Rotterdam. Via deze link krijgt U de site waar de routebeschrijving van Google Maps staat vermeld: Routebeschrijving.

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Groep is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

 

Fotoboek

Zoek binnen alhra.nl