Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Uw glaswens is onze zorg

Ervaren project afdeling
Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel
Hoge flexibiliteit dankzij samenwerking met Alhra Kozijnen, Alhra Services en Alhra Kozijn Herstel
Van glazen scheidingswand op kantoor tot plaatsing van glas op grote hoogte

Voor elk soort bedrijf

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep en bestaat inmiddels 30 jaar. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren en monteren wij naast glas ook balustrades, glazen wanden, spidergevels of beloopbaar glas. Ruime kennis en ervaring aanwezig om uw doel te bereiken, of u een hoger energielabel wenst of montage op grote hoogte. Ons bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Alhra Glas werkt voor ieder soort bedrijf, instelling of organisatie. Hieronder een lijst van soorten organisaties waar Alhra Glas onder andere voor werkt.

Vastgoedbeheer

Alhra Glas bestaat uit diverse afdelingen en de afdeling ‘Alhra Projecten’ werkt doorgaans aan renovatieprojecten voor diverse vastgoedzorg instellingen. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van uitgevoerde projecten.

VVE beheerders

VVE’s beheren een appartementencomplex. Of Uw VVE 6 woningen betreft of 300, Alhra Glas adviseert en plaatst Uw glas in ieder soort woning. Heeft U schade of wenst U isolatieglas toe te passen? Alhra Glas werkt doorgaans voor diverse VVE’s en Uw glaswens is onze zorg.

Woningbouwvereniging

Regelmatig voert Alhra Glas. B.V. werkzaamheden uit voor woningbouwverenigingen of vergelijkbare organisaties. Vaak draagt Alhra Glas bij aan het leveren van het juiste advies, het energiezuiniger of comfortabeler maken van de woningen. Dankzij het brede netwerk aan ervaren glaszetters is Alhra Glas zeer flexibel en kan het de klant in vrijwel alle situatie helpen om de gewenste situatie te bereiken.

Bedrijven

Heeft U een winkel, handelsbedrijf of ander soort bedrijf? Of het nu een een cafetaria, logistiek bedrijf of handelskantoor is. Uw glaswens is onze zorg. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en profiteer van onze goede service en snelle levering.

 • Aannemers
 • Onderhoudsbedrijven
 • Kantoor
 • Overheid
 • Sportschool
 • Showroom
 • Winkelruimte
 • Vereniging
 • Overheid

Glazen schermen business seats Sparta stadionUitgevoerde glaswerken

Stel een vraag

  Bekijk hier onze privacyverklaring