Beloopbaar glas

U ontvangt persoonlijk advies over welk beloopbaar glas past bij uw situatie
Hoogwaardige kwaliteit beloopbaar glas
Vakkundig en veilige plaatsing

Leverancier van vrijwel alle soorten glasproducten! Kijk hier voor ons assortiment!

Zo sterk dat het glas niet breekt

Beloopbaar glas is gelaagd glas gecombineerd met gehard glas zo sterk dat men er over kan lopen of dat het gebruikt kan worden voor andere doeleinden. Alhra Glas Rotterdam kan beloopbaar glas voor verschillende toepassingen op maat aan U leveren. Voor elke toepassing apart moet goed worden gekeken naar hoe dik en sterk het glas moet zijn. Zo kunt U zich voorstellen dat het glas zoals op onderstaande afbeelding zo sterk moet zijn dat het niet breekt!

Voorbeeld

Hieronder een afbeelding van de Sears Tower in Chicago waar beloopbaar glas is gebruikt om mensen te laten ‘zweven’ boven de stad.

Beloopbaar glas

“Wilt U met eigen ogen een voorbeeld zien van beloopbaar glas?
Kom naar onze showroom!”

Mogelijkheden bij Alhra Glas

Alhra Glas te Rotterdam kan beloopbaar glas op maat aan U leveren. Wij leveren vrijwel alle toepassingen van beloopbaar glas. Denk aan een glazen vloer, een glazen trap of een gehele glazen verbindingsbrug. In principe wordt voor beloopbaar glas een erg hoge klasse van veiligheidsglas gebruikt. Dit kent U wellicht ook van producten als een glazen douchewand, glazen balustrade etc. Alleen ligt het natuurlijk voor de hand dat als u een glazen trap gaat maken dat het glas een stuk sterker zal moeten zijn.

Wat is de dikte van beloopbaar glas?

De dikte van beloopbaar glas is sterk afhankelijk van in welke toepassing het Glazen trap met beloopbaar glasglas wordt gebruikt. Tevens heeft dit te maken met hoe het glas wordt bevestigd. Als er maar 1 bevestigingspunt is zal het glas namelijk een stuk sterker moeten zijn dan als het glas op 4 punten bevestigd kan worden.
Voor meer informatie over beloopbaar glas kunt U altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Alhra Glas te Rotterdam is telefonisch te bereiken op 010-477 7596 en per mail op info@alhra.nl. U kunt uiteraard ook direct Uw gegevens achterlaten via de knop rechtsboven ‘offerte aanvragen‘.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Bezoek de Showroom

Werkdagen van 08:00-16:30 uur

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring