Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Montage en onderhoudGeen opdracht is voor Alhra Services te groot

Montage-capaciteitKozijnen en gevelbeplating

Uw partner in Montage en Onderhoud

Let op: In verband met de zomervakantie is deze afdeling van 27 juli tot 21 augustus gesloten. Vanaf maandag 24 augustus om 08:00 kunnen wij U weer tot dienst zijn. Wij wensen U een fijne vakantie!

Uw partner sinds 1989 Monteurs met zeer ruime ervaring
Montage van gevelelementen Allround service bedrijf
Voor elke klant een passende oplossing Montage en onderhoud op hoogte

Alhra Services is een onderdeel van de Alhra Groep en en is verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie en uitbesteding van kozijn montage. Alhra Services is ervaren in zowel grootschalige projecten, bijvoorbeeld op onderhoudswerkzaamheden op grote hoogte, als in kleinschaliger reparatie en services werkzaamheden. Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met diverse aanverwante disciplines bent U bij de Alhra groep volledig ontzorgd. Onze gekwalificeerde service monteurs staan altijd voor U klaar voor zowel klein als groot service werk.

Klein Service Werk Groot Service Werk
Onderhoud bestaand vastgoed Bieden montage-capaciteit
Reparatie ramen en deuren Plaatsing gevelelementen en beplatingen
Vervangen van raam- en deurbeslag Vliesgevels, spidergevels en profilit
Hulp bij calamiteiten Hardglas constructies
Spoedherstel bij schade Luifels, lamellen en zonweringen
Werken op hoogte Aluminium en kunststof gevelelementen
Projectbegeleiding Projecten

Groot service werk

Alhra Groot Service Werk houdt zich bezig met het aanbieden van montage capaciteit voor plaatsing van aluminium en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, hardglas constructies, Spider gevels, Profilit gevels, structurele en klimaat gevels, luifel / lamel zonweringen en alle overige voorkomende gevel constructies uitgevoerd door monteurs met zeer ruime ervaring.

Projecten Alhra Kozijnen

Inhuren montage capaciteit

Montage-capaciteit voor plaatsing van o.a. aluminium en kunststof gevelelementen
Ervaren monteurs en hoogwaardige kwaliteit

Met enige trots kunnen wij melden dat het “recht toe – recht aan” werk meestal niet aan ons wordt uitbesteed waar het montage projecten betreft, maar dat wij de meer gecompliceerde opdrachten ontvangen. Echter richten wij ons hiernaast ook op de kleine projecten waarin wij bijvoorbeeld een raam goed afstellen of herstellen. Alhra Services heeft zich dan ook in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een Allround volledig zelfvoorziend service bedrijf, waarvoor geen enkel project te groot, te klein of te complex is.

Fotoboek

Geen opdracht is te groot

Met enige trots kunnen wij melden dat het “recht toe – recht aan” werk meestal niet aan ons wordt uitbesteed waar het montage projecten betreft, maar dat wij de meer gecompliceerde opdrachten ontvangen. Echter richten wij ons hiernaast ook op de kleine projecten waarin wij bijvoorbeeld een raam goed afstellen of herstellen. Alhra Services heeft zich dan ook in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een Allround volledig zelfvoorziend service bedrijf, waarvoor geen enkel project te groot, te klein of te complex is.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Reparatieverzoek

Ook voor uw onderhoudsverzoek

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring