Project in uitvoering: Prinsessenflats Rotterdam


  • HR++ isolatieglas: 6300 m2

  • Aantal ventilatieroosters: 1938 stuks

  • Aantal ruiten: +- 470 woningen

  • Start: Mei 2020

  • Gereed: Mei 2022Meer foto's

Beglazen van woningen van de Prinsessenflats in Rotterdam

Elf hoge woongebouwen in de Rotterdams- Alexanderpolder, een uitbreidingswijk die in de jaren 60 is ontstaan. Toentertijd één van de eerste projecten die in deze wijk werden gerealiseerd. In de jaren 90 waren er veel jonge gezinnen die deze flatwoningen introkken en vele wonen er nog steeds. Ondanks dat er veel vermoedens waren over sloop en nieuwbouw, staan de oorspronkelijke flats er nog steeds.  Vandaag de dag zijn deze flats nog steeds erg gewild, maar het is wel tijd voor een mooie renovatie.

De drie flats staan in ons mooie Rotterdam aan de Palladiostraat, Berninistraat en de Madernastraat. In de Alexanderpolder staan de flats beter bekend als de “Prinsessenflats”.

Naast het glas worden o.a ook de balkons breder gemaakt door onze opdrachtgever. Voor de bewoners dus naast meer wooncomfort in de winter door onze isolerende maatregel ook meer woonplezier in de heerlijke zomer.

Onze ontzettende ervaren glaszetters zijn met veel vakkundigheid deze “prinsessen” van een nieuw isolerend jasje aan het voorzien!

naar overzicht