Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Ventilatieroosters

Vrijwel alle kwaliteit merken ventilatieroosters
Meerdere kleurcombinaties mogelijk
Officieel dealer van Ventilatie Systemen Nederland
Meer informatie? Bel 010 – 4777 596 of vraag online een offerte aan

Ducoflat 12Een gezond binnenklimaat is belangrijk in een woning. Door de steeds betere isolatie van de meeste woningen wordt de luchtcirculatie binnenshuis steeds minder. Hierdoor komt er weinig tot geen verse lucht van buiten naar binnen. Zonder een goede ventilatie wordt Uw woning vochtig en muf. Zorg er dus voor dat de ventilatie in Uw woning goed is.

Ventilatieroosters zijn hier een belangrijk onderdeel van! Ventilatieroosters zorgen voor frisse lucht en zijn ideaal voor een goede natuurlijke ventilatie. Het rooster zorgt namelijk voor de toe- en de afvoer van de frisse lucht. Voor meer informatie over een goede ventilatie zijn onze medewerkers bereikbaar!

Mogelijkheden bij Alhra Kozijnen

Alhra Kozijnen levert het gehele scala aan ARALCO en DUCO ventilatieroosters en tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Uiteraard leveren wij in alle kleuren die mogelijk zijn. Eventuele plaatsing en/of vervanging van de oude roosters behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de merken ARALCO en DUCO leveren wij ook ventilatieroosters van verschillende andere merken.  Ducoton 10 rooster

Zo leveren wij ook ventilatieroosters van de merken:

•   Buva
•   NVS
•   Heycop

“Vrijwel alle kleur combinaties zijn mogelijk“

Alhra Kozijnen geeft U graag een persoonlijk advies over de juiste ventilatieroosters die zorgen voor een goede en gezonde ventilatie. Voor meer informatie over de producten van DUCO de folder:

Alhra Glas, Officieel dealer van Ventilatie Systemen NederlandAlhra is officieel dealer van Ventilatie Systemen Nederland. Dit is de grootste verdeler in Aralco roosters van Nederland.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring