Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Schuifpui op maat

Voor meer ruimte en licht in Uw woning
Snel geleverd en geplaatst door vakkundige monteurs
Vrijblijvend een scherpe offerte voor onderhoudsarme kunststof schuifpuien
Schuifpui op maat? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsaanvraag!

Schuifpuien op maat

SchuifpuiEen schuifpui is in principe een glazen roldeur. Tegenwoordig zijn schuifpuien een veel veelvoorkomend beeld in het gemiddelde huishouden. Er zijn verschillende redenen waarom men een schuifpui aanschaft of de voorkeur heeft aan een nieuwbouw woning met schuifpui. Een goede reden voor aanschaffing van schuifpuien is dat het veel licht toelaat in de woonkamer. Door een schuifpui oogt de woonkamer ook veel ruimer. Ook zijn schuifpuien ideaal wanneer U bijvoorbeeld een kleine tuin heeft en niet teveel ruimte verloren wilt laten gaan door een openslaande deur. De waarde van Uw woning kan ook worden verhoogd door de aanschaf van een schuifpui. Allemaal voordelen om juist nu een schuifpui aan te schaffen.

LET OP: Bij het aanvragen van een offerte (prijs) zit U nergens aan vast!

Schuifpuien en de mogelijkheden

Schuifpuien zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld schuifpuien van aluminium, schuifpuien van hout, kunststof of staal. Staal wordt echter laatste tijd steeds minder afgenomen en is vaak te vinden bij de oudere woningen. De verschillende materialen van de schuifpuien verschillen ook in prijs. Zo is een aluminium schuifpui iets duurder dan een houten schuifpui. Hierbij heb je wel minder onderhoud dan bij een houten schuifpui. Een voordeel wat invloed heeft op de prijs.

Schuifpuien zijn er in de volgende vormen/systemen: schuifpui met vouw/draaikiep, de hef-schuifpui en het vast/hef-schuif systeem. Bij Alhra kunnen we U kunststof schuifpuien leveren met het hef-schuif systeem. Hierbij kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een tweedelige pui of drie, vier of zelf vijfdelige uitvoering met twee schuivende delen. De schuifpui is volledig naar uw voorkeuren en wensen samen te stellen. Samen in overleg met Alhra kan er altijd tot een oplossing gekomen worden.

Mocht Uw schuifpui na verloop van tijd niet meer optimaal functioneren dan kan Alhra Services uw schuifpui vakkundig repareren. Deze reparatie wordt uitgevoerd door vakkundige monteurs die al tientallen jaren in het vak zitten en aan vrijwel iedere schuifpui al eens hebben gewerkt.

Schuifpui prijs

Schuifpuien op maatHet is uiteraard voor u van belang om de prijs vooraf te weten bij het kopen van een nieuwe schuifpui. Het is echter lastig om zomaar een prijs op te geven. Elke afmeting is anders en ieder soort materiaal brengt andere kosten met zich mee. Denk aan kunststof schuifpuien of aluminium schuifpuien? Hierbij komt dat het plaatsen van een nieuwe schuifpui ook bijna nooit hetzelfde is. U kunt zich voorstellen dat een schuifpui plaatsen op bijvoorbeeld de achtste verdieping van een flat anders is dan het plaatsen in een rijtjeshuis op de begane grond! De locatie en bereikbaarheid is dus ook belangrijk voor het bepalen van de prijs.
Natuurlijk willen we U wel graag voorzien van een duidelijke en scherpe prijs. Hierbij komen wij graag bij U langs om de situatie te bekijken en de nieuwe schuifpui voor U op te meten. Zo kunnen wij met de juiste maten en locatie een goede en scherpe offerte uitbrengen, zodat er geen sprake is van onvoorziene extra kosten. Ongeacht of U een schuifpui van 3 meter, 4 meter of 5 meter nodig heeft. De prijs zal afhangen van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren als het soort glas wat u wenst te laten plaatsen tot het type schuifpui die u kiest.

Een schuifpui met goede isolatieGoede isolatie schuifpui

Een goede isolatie van Uw woning is natuurlijk belangrijk voor goed wooncomfort en voor een lage energierekening (let op het energielabel van Uw woning). Hierom plaatsen wij in al onze nieuwe schuifpuien hr++ dubbel glas. Dit glas in combinatie met de schuifpui zorgt voor een goede isolatie. Dit zorgt voor een aangenaam wooncomfort, ook in de buurt van de schuifpui. Is Uw huidige schuifpui nog niet goed geïsoleerd? Dan zorgt een nieuwe schuifpui dus ook nog eens voor een besparing op de energiekosten. Vraag aan één van onze gespecialiseerde medewerkers voor een eerlijk advies op maat!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over schuifpuien!

LET OP: Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, U zit dus nergens aan vast!

Fotoboek

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring