Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kunststof kozijnen

Hoge kwaliteit kozijnen op maat geleverd en vakkundig geplaatst
Snelle levering en spoedlevering mogelijk
Vraag online vrijblijvend een scherpe offerte aan
Bel 010 – 4777596 voor een afspraak of prijsaanvraag

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnenKunststof kozijnen hebben grote voordelen. U schaft de kozijnen aan voor het leven en qua onderhoud heeft U er bijna geen omkijken naar. Hiernaast denken veel mensen dat kunststof kozijnen een onnatuurlijke uitstraling hebben. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen er in allerlei kleuren en soorten. Er zijn bijvoorbeeld kozijnen die de uitstraling hebben van hout (zie foto). Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk. Eenmaal per jaar schoonmaken, in de was zetten en ze kunnen er het rest van het jaar weer tegen. Schilderen van kozijnen behoort dus tot het verleden. De kozijnen zijn geluidsisolerend en houden de warmte goed binnen.

Onderhoud van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen staan bekend als onderhoudsarm. Dit wil zeggen dat deze stijlvolle kozijnen weinig onderhoud behoeven. Zo hoeft er niet jaarlijks geverfd te worden en wordt er dus geld bespaard op dure verf en eventuele uitbestedingskosten voor het verven van Uw (houten) kozijnen. Nu vraagt U zich natuurlijk af hoe hoog deze kosten zijn! Wij van Alhra kunnen de besparing speciaal gericht op Uw situatie berekenen. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Kunststof kozijn kleur simulator

Voor het kiezen van de juiste kleur voor Uw kozijn, kunt u onze kleur simulator gebruiken. Ga hiervoor direct naar onze pagina met de kleur simulator. De kleursimulator bevat 87 kleuren die u op een gevel naar keuze kunt simuleren. De simulator is eenvoudig te bedienen en u ziet direct het resultaat. Het is tevens mogelijk om de kleur van het binnenraam aan te passen. De kleuren zijn gebaseerd op kunststof kozijnen.

Besparen met kunststof kozijnen en hr++ glas op isolatie

Kunststof kozijnen voor een beter energielabelEen goede isolatie wordt door veel huiseigenaren steeds belangrijker gevonden. Voor een goede isolatie zijn kozijnen en het juiste glas van grote waarde. Tegenwoordig zijn er goed isolerende kunststof kozijnen die vrijwel altijd geplaatst worden met het hoog isolerende hr++ dubbel glas. Dit kozijn in combinatie met glas zorgt namelijk voor een goede isolatie! Ook hier kan Alhra Kozijnen te Rotterdam voor U berekenen hoeveel U bespaart met Uw nieuwe kozijnen inclusief hr++ glas.
Naast de besparing op Uw stookkosten is een goed isolerend kozijn met het juiste glas goed voor het energielabel van Uw woning. In bepaalde gevallen stijgt het energielabel. Dit laat zien dat de investering in Uw woning ook nog eens waardeverhogend is!
Mocht Uw kozijn nog helemaal goed zijn, kunt U ook besparen door onze pagina over hr++ dubbel glas te bekijken.

Mogelijkheden kunststof kozijnen

Nieuwe kunststof kozijnenAlhra Kozijnen levert kunststof kozijnen van diverse merken in de uitvoeringen vlak en verdiept (terug liggende raam vlakken), al deze ramen en deuren zijn KOMO gecertificeerd en leverbaar met het politie keurmerk veilig wonen. Uiteraard leveren wij zowel voor de renovatie als nieuwbouw aan particulier en bedrijf. Plaatsing geschiedt door onze eigen ervaren montage ploegen. Ook het kunststof kozijn kunnen wij leveren in de zogenaamde “Renaissance”  uitvoering, welke een zeer chique uitstraling toont. Wenst U echter een houten uiterlijk, dan zijn er diverse kunststof kozijnen beschikbaar met een houtnerf structuur. Uiteraard bent U bij Alhra Kozijnen ook aan het juiste adres voor kunststof schuifpuien.

“Ik ontvang graag vrijblijvend een scherpe offerte voor kunststof kozijnen!”
LET OP: Na het aanvragen van een offerte zit U nergens aan vast! Vraag deze dus direct aan via de website!

“Wij voorzien U graag geheel vrijblijvend van het juiste advies voor Uw situatie!
(inclusief berekening over wat U kunt besparen!!)

Meer informatie