Bekijk diverse ramen en deuren in de Alhra Showroom

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Welkom bij Alhra Kozijnen

Uw kozijnpartner sinds 1989 Scherpe prijzen met duidelijke offerte vooraf
Aluminium- en kunststof kozijnen op maat Snelle levering en betrouwbare producenten
Spoedleveringen mogelijk Van een los kozijn tot groot maatwerk project

Wij zijn op werkdagen te bereiken op 010 – 477 75 96

Alhra Kozijnen is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten aluminium- en kunststof kozijnen. Zo leveren en monteren wij naast ramen en deuren o.a. ook schuifpuien, vliesgevels, luifels en ventilatieroosters. Ons bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.

Alhra Uw kozijnspecialist

Alhra Kozijnen Rotterdam is dé kozijnenspecialist in de regio Rotterdam. Hierbij leveren we aluminium kozijnen en kunststof kozijnen op maat en naar wens van onze klanten. Naast aluminium- en kunststof kozijnen leveren we ook diverse andere kozijnproducten. Denk hierbij aan diverse soorten gevelbekleding, luifels, zonwering en ventilatieroosters. Deze producten leveren wij allen snel en tegen een scherpe prijs in onze regio Rotterdam. Voor het kiezen van de juiste kleur, kunt u eventueel onze kleur simulator gebruiken.

“Voor het kopen van één simpel kozijn tot de begeleiding van een groot project waar maatwerk vereist is”

Kunststof kozijnen

Wij leveren meer dan alleen ramen en deuren

Naast de kozijnen leveren wij advies en zoeken wij altijd naar de beste oplossing! Wij leveren aan particulieren en de klein tot middelgrote aannemerij in zowel de nieuwbouw, als renovatie van utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij gebruik maken van diverse profiel types en combinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten enzovoort.