Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kunststof ramen

Op maat geleverd en vakkundig geplaatst
Ruim aanbod en veel keuze in kleuren
Vrijblijvend een scherpe offerte
Bel 010 – 477 75 96 voor meer informatie of een prijsaanvraag!

De voordelen van kunststof ramen

Kunststof ramen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt ter vervanging van oude kozijnen. Dit komt doordat er voor iedere situatie kunststof ramen beschikbaar zijn. Zowel de vorm, de maat als de kleur zijn volledig naar wens te bepalen. Naast de flexibiliteit van het product is een kunststof raam goed isolerend en heeft u er qua onderhoud weinig tot geen omkijken naar. Het kan dus wel gezegd worden dat een kunststof raam kostenbesparend is ten opzichte van bijvoorbeeld een houten raam. Een betere isolatiewaarde zorgt voor minder stookkosten en een besparing op onderhoudskosten.

Welk soort kunststof raam?Kunststof ramen

Wel zijn er verschillende soorten profielen voor een kunststof kozijn. Elk profiel heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Bekijk via de onderstaande links de meest voorkomende kunststof profielen die beschikbaar zijn bij Alhra kozijnen:

Kozijn kleur simulator

Voor het kiezen van de juiste kleur, kunt u onze kleur simulator gebruiken. Ga hiervoor direct naar onze pagina met de kleur simulator. De kleursimulator bevat 87 kleuren die u op een gevel naar keuze kunt simuleren. De simulator is eenvoudig te bedienen en u ziet direct het resultaat. Het is tevens mogelijk om de kleur van het draairaam aan te passen. De kleuren zijn gebaseerd op kunststof kozijnen.

Contact opnemen of meer informatie nodig?

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Weet u al wat u wilt? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan via onze website!

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring

    Kozijn simulator

    Test uw favoriete kleur