Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien op maat geleverd én vakkundig geplaatst
Snelle levering door goede contacten met producenten
Bel 010 – 4777596 voor meer informatie of een scherpe offerte!

Kunststof schuifpuien

Kenmerken van kunststof schuifpuien!

Qua onderhoud heeft u weinig omkijken naar een kunststof schuifpui. Tevens isoleren kunststof schuifpuien een stuk beter dan bijvoorbeeld een houten schuifpui. Vooral als er gekozen wordt voor het juiste glas. Tevens zijn schuifpuien in vele vormen te verkrijgen, zodat ze voor vrijwel elke woning gebruikt kunnen worden.

Kunststof schuifpuien en de mogelijkheden bij Alhra

Alhra Kozijnen levert kunststof schuifpuien in verschillende soorten en maten. Doordat er verschillende soorten kunststof schuifpuien zijn is het goed om van te voren te bedenken wat Uw wensen en behoeften zijn. Op basis van deze wensen en behoeften wordt een passend advies opgesteld. Dit zorgt ervoor dat Uw nieuwe schuifpui aan alle verwachtingen voldoet.

Kunststof schuifpuien hebben verschillende voor- en nadelen. Een kunststof schuifpui kan worden gemaakt in verschillende stijlen. Zo kan een kunststof schuifpui ook met bijvoorbeeld een ‘houten’ look worden gemaakt. Hierdoor past het bijvoorbeeld ook goed bij een wat ouder huis. Dit is echter niet het enige voordeel. Kunststof schuifpuien zijn namelijk ook erg duurzaam, goed isolerend en hebben weinig onderhoud nodig. Hiernaast zorgt het sterke kunststof ervoor dat Uw woning beter bestand is tegen inbraken. Om zeker te zijn dat Uw kunststof schuifpui echt minder inbraakgevoelig is kunt U bij Alhra Kozijnen navragen of Uw schuifpui het “Politiekeurmerk Veilig Wonen” bezit.

Voor meer informatie, kunt U onze pagina over schuifpuien, kiepschuifpuien of hefschuifpuien bekijken. Daarnaast leveren wij ook aluminium schuifpuien.

Fotoboek

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring