Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kunststof deuren

Schuifdeuren Openslaande deuren Voordeuren
Achterdeur Schuifpuien

Kunststof deuren

Op zoek naar een kunststof deur? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsopgave. Kunststof deuren worden steeds meer toegepast. Hoe komt dat? Wat zijn de eigenschappen van een kunststof deur? Hier vindt u meer informatie! (Hieronder een voorbeeld van een kunststof voordeur: )

Kunststof deurKunststof deuren op maat

Een kunststof deur is in vele soorten en maten te verkrijgen. Hierdoor wordt er steeds vaker gekozen voor een kunststof deur (bijvoorbeeld ten opzichte van een houten deur). Dit komt doordat u een kunststof deur goed kan aanpassen aan uw woning. Hierbij komt dat een kunststof deur erg duurzaam is en weinig onderhoud behoeft. Door de sterke kunststof is het mogelijk om kunststof deuren als voordeur, maar ook als binnendeur te gebruiken. Kunststof neemt geen vocht op en is hier dus beter tegen bestand dan bijvoorbeeld een houten deur.

Uw kunststof deuren bij Alhra

Een voordeur van kunststof kan geheel op basis van uw wensen en behoeften worden gemaakt en geplaatst door Alhra Kozijnen te Rotterdam. Heeft u behoefte aan voorbeelden van kunststof deuren? Wij kunnen u altijd verschillende voorbeelen toesturen, zodat u een goed inzicht krijgt welke deur bij u past!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen, maar u kunt natuurlijk ook gelijk even bellen. Ons telefoonnummer is 010 – 477 75 96.

Deur op maat voor verschillende toepassingen

 

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring

    Kozijn simulator

    Test uw favoriete kleur