Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Deuren

Allerlei soorten deuren
Deuren bij ons verkrijgbaar, alleen in combinatie met de aanschaf van nieuwe kozijnen!
Bel direct 010 – 4777 596 voor meer informatie

Deuren bij Alhra

Alhra Kozijnen te Rotterdam levert deuren in veel verschillende soorten. Denk hierbij aan verschillende types zoals deuren met glas, zonder glas, verschillende kleuren en groottes! Deze deuren leveren wij voor u op maat. Voor deuren bent u dus bij Alhra Kozijnen aan het juiste adres. Wij leveren deze in combinatie met nieuwe kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Meet uw kozijn goed op en wij kunnen een offerte maken naar aanleiding van uw maten.

Individuele deurcultuur

Ook de bijzondere deuren passen zich harmonisch aan in de voorgevel van uw huis. De grote keuze aan individuele modellen en hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, mooi aanzicht en belangrijker dan ooit,  energiebesparend. Een leven in harmonie begint bij de voordeur!

Decorfolie

Onze voordeuren worden op wens met decorfolie uitgevoerd. De standaard leverbare decorfolie voor alle modellen hebben we voor u afgebeeld. Voor een deel van de modellen zijn ook vele speciale decorfolie leverbaar. Deze modellen zijn in de catalogus gekenmerkt met “alle decoren”.

Heeft u een vraag? Deze kunt u hiernaast stellen! Voor meer informatie of direct contact kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Hier zijn onze contactgegevens te vinden.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring