Gevelbekleding

Wij verzorgen alleen gevelbekleding bij de aanschaf van kozijnen!

Gevelbekleding bij kozijnen zorgt voor bescherming van uw woning. Tevens bepaald de gevelbekleding een groot deel van het uiterlijk van uw woning. In het verleden werd vooral hout gebruikt voor gevelbekleding, denk hier bijvoorbeeld aan schroten, maar ook aan de boeidelen (dakranden) van uw goot of dakkapel. Bij Alhra Kozijnen kunt u diverse materialen gevelbekleding bestellen: kunststof, polyester, steenslag, composiet, vezelcement en houtvezel.

Onderhoud van gevelbekleding

Het nadeel van hout is dat het veel onderhoud vergt en vaak moet worden geschilderd. Gevelbekleding is dan ook uitermate geschikt om juist die moeilijk bereikbare plaatsen onderhoudsarm te maken en tegelijkertijd uw gevel of dakkapel er weer als nieuw uit te laten zien. Tegenwoordig is er duurzame gevelbekleding te verkrijgen die veel minder onderhoud vergt. Een groot voordeel voor u omdat er weinig naar omgekeken hoeft te worden. Naast dit gemak is het voor u ook nog eens kostenbesparend, omdat u geld bespaart op het onderhoud!

Alhra Kozijnen en de mogelijkheden van gevelbekleding bij kozijnen!

Alhra Kozijnen te Rotterdam levert gevelbekleding van verschillende leveranciers. Dit zorgt ervoor dat er goed kan worden bepaald welke soort gevelbekleding het best past bij uw behoeften. Alhra Kozijnen geeft u hier dan ook een passend advies in en levert gevelbekleding bij de aanschaf van kozijnen op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u ons uiteraard bellen of mailen. Kijk hier voor onze contactgegevens. Bij Alhra Kozijnen zijn o.a. de volgende soorten gevelbekleding te bestellen: rabat, kunststof platen, kunststof schorten, sponningdeel en plaatmateriaal.

Gevelbekleding

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring