Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Aluminium schuifpui op maat

Sterk, licht en duurzaam materiaal
Moderne uitstraling en ideaal voor woning en bedrijfspand
Aluminium schuifpui op maat? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsaanvraag!

Eigenschappen van aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpuien hebben een moderne uitstraling en wordt dus veel gebruikt in moderne huizen met een moderne uitstraling. Voor een huis met een ‘oude’ uitstraling kan dus beter worden gekozen voor een kunststof schuifpui. Naast de moderne uitstraling is een aluminium schuifpui erg duurzaam. De voordelen van aluminium schuifpuien:

  • Sterk materiaal;
  • Licht materiaal;
  • Duurzaam.

Het sterke materiaal zorgt voor veiligheid in Uw woning of bedrijfspand en het lichte materiaal zorgt ervoor dat de pui soepel open- en dicht schuift.
Aluminium schuifpui profiel                                 Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpuien en de mogelijkheden bij Alhra

Aluminium schuifpuien worden door Alhra Kozijnen in verschillende soorten en maten geleverd en geplaatst. Alhra levert kozijnen van het merk ‘Reynaers’. Reynaers is producent van aluminium kozijnen en levert dus ook aluminium schuifpuien. Alhra staat voor kwaliteit en wil daarom ook leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Hierbij voorzien we U graag van een goed advies, zodat U de schuifpui krijgt die voldoet aan Uw wensen en behoeften.

Voor meer informatie over aluminium schuifpuien en de overige mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met Alhra Kozijnen. Klik hier voor ons contactformulier! Onderstaand verschillende Reynaers folders, wij leveren al deze producten aan U:

Voor kunststof schuifpuien:

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring