Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Horren

Alle soorten horren: inzethorren, deurhorren en plissé hordeuren
Zonwerende horren bij ons verkrijgbaar, alleen in combinatie met de aanschaf van nieuwe kozijnen!
Bel direct 010 – 4777 596 voor meer informatie

Horren volledig op maat bij Alhra

HorrenAlhra Kozijnen te Rotterdam levert horren in veel verschillende soorten en maten. Denk hierbij onder andere aan inzethorren, deurhorren, Plissé hordeuren en rolhorren! Deze horren maken wij voor u op maat. Voor horren Rotterdam bent u dus bij Alhra Kozijnen aan het juiste adres. Wij leveren deze in combinatie met nieuwe kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Meet uw kozijn goed op en wij kunnen een offerte maken naar aanleiding van uw maten.

Inzethorren

De inzethor is speciaal gemaakt voor o.a. kunststof draaikiepramen. Hierbij wordt de hor zonder schroeven of boren in het kozijn geplaatst. Tevens zorgt het dunne uiteinde voor weinig druk op het beslag. Naast ‘gewone’ inzethorren zijn er ook nog inzetrolhorren. Een inzetrolhor lijkt veel op een inzethor. Een inzetrolhor heeft alleen als toegevoegde waarde de mogelijkheid om de hor te openen en sluiten zonder dat de hor volledig verwijderd hoeft te worden. Dit voor meer gemak in het gebruik!

Deurhorren

DeurhorrenVoor vaste hordeuren kunt u ook bij Alhra Kozijnen te Rotterdam terecht! Deze deuren zijn scharnierende hordeuren die uitermate stevig zijn door het aluminium profiel. Het prettige van deurhorren is dat u uw woning goed door kan laten tochten, waardoor er in de zomer een aangename kamertemperatuur kan worden gecreërd.

Plissé hordeuren

HorrenDe plissé hordeur maakt gebruik van donker gaas dat enigszinds zonwerend is. Er zijn veel mogelijkheden bij deze hordeuren. Zo kunnen er bij bijvoorbeeld openslaande tuindeuren, twee plissé hordeuren naar elkaar toe worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de beiden deuren tegelijkertijd open kunnen staan. Tevens werkt de plissédeur zonder veerspanning en blijft deze dus open staan waar u maar wilt. Dit zorgt voor een grote gebruiksvriendelijkheid!

Heeft u een vraag? Deze kunt u hiernaast stellen! Voor meer informatie of direct contact kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Hier zijn onze contactgegevens te vinden.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring