Kunststof kozijnen met houtlook

We hebben bij Alhra al jarenlang ervaring met verschillende typen kozijnen. Een van onze kozijn producten zijn de kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben veel functionele voordelen, zoals isolerende voordelen als mede voordelen met betrekking tot het onderhoud ervan. Dat kunststof kozijnen er plastisch uit zouden zien is een slecht argument. Er zijn namelijk ook kunststof kozijnen met een houtlook. De houtlook op de kunststof kozijnen wordt ook wel houtnerf genoemd. Dit is het reliëf op het kunststof kozijn die voor de houtlook zorgt.

Hoe krijgen kunststof kozijnen een houtlook

Er zijn twee verschillende typen kunststof kozijnen met houtlook die ervoor zorgen dat de kozijnen de traditionele houtuitstraling hebben. De houtlook kan namelijk verwerkt zijn in het kunststof kozijn zelf bij de productie ervan, dit wordt ook wel ingewalste houtnerf genoemd. Ook is het mogelijk om de houtnerf erop te laten zetten door middel van een folie. De eerste mogelijkheid is vaak wat duurder, maar zorgt wel voor de echte authentieke houtlook.

Verschillende kleuren en kunststof kozijnen houtlook

Het is mogelijk om uw kunststof kozijnen houtlook aan te passen op uw wensen. Zo zijn er enorm veel mogelijkheden qua kleuren en reliëfs. U kunt de kozijnen ideaal laten aansluiten op de uitstraling van uw pand. U kunt bijvoorbeeld bij een oud traditioneel pand ook kunststof kozijnen met een traditionele houtlook laten plaatsen. Er zijn eigenlijk eindeloze mogelijkheden. Wilt u informatie over de houtlook van kunststof kozijnen of andere voordelen van kunststof kozijnen, neem dan snel contact op!

Kozijn kleur simulator

Voor het kiezen van de juiste kleur, kunt u onze kleur simulator gebruiken. Ga hiervoor direct naar onze pagina met de kleur simulator. De kleursimulator bevat 87 kleuren die u op een gevel naar keuze kunt simuleren. De simulator is eenvoudig te bedienen en u ziet direct het resultaat. Het is tevens mogelijk om de kleur van het draairaam aan te passen. De kleuren zijn gebaseerd op kunststof kozijnen.

Offerte aanvragen

Klik hier

Kozijn simulator

Nu inclusief houtnerf kleuren!

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring