Over Alhra kozijnen

Alhra Kozijnen levert aluminium- en kunststof kozijnen op maat!
Snelle levering dankzij goede contacten met betrouwbare producenten
Scherpe prijzen en vooraf een duidelijke offerte

Wij zijn Alhra kozijnen

Alhra Kozijnen is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten aluminium- en kunststof kozijnen. Zo leveren en monteren wij naast ramen en deuren o.a. ook schuifpuien en ventilatieroosters. Ons bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren.

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Groep is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

Alhra kozijnen uit Rotterdam

Alhra Kozijnen Rotterdam is dé kozijnenspecialist in de regio Rotterdam. Hierbij leveren we aluminium kozijnen en kunststof kozijnen op maat en naar wens van onze klanten. Naast aluminium- en kunststof kozijnen leveren we ook diverse andere kozijnproducten. Denk hierbij aan diverse soorten gevelbekleding, luifels, serres, terrasoverkappingen, windschermen, zonwering, horren en ventilatieroosters. Deze producten leveren wij allen snel en tegen een scherpe prijs in onze regio Rotterdam.

“Voor het kopen van één simpel kozijn tot de begeleiding van een groot project waar maatwerk vereist is”

Alhra Kozijnen levert meer dan alleen ramen en deuren

Kunststof kozijnenNaast de kozijnen leveren wij advies en zoeken wij altijd naar de beste oplossing! Wij leveren aan particulieren en de klein tot middelgrote aannemerij in zowel de nieuwbouw, als renovatie van utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij gebruik maken van diverse profiel types en combinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten enz.

 “Ik ontvang graag een scherpe offerte voor nieuwe kozijnen!”
LET OP: Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend! U zit dus nergens aan vast.