Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Aluminium ramen

Vakkundige plaatsing en leverbaar in 400 kleuren
Verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten
Aluminium kozijnen op maat gemaakt? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsaanvraag!

Aluminium ramen geven een stijlvol uiterlijk aan Uw woning. Hierbij komt dat er tegenwoordig voor elke soort woning een profiel is ontwikkeld, van modern tot klassiek en van romantisch tot strak en modern. Zo kunt U in elke situatie een aluminium raam toepassen. Wel is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Hier kan Alhra Kozijnen te Rotterdam U uiteraard in adviseren. Wij hebben vele jaren ervaring met het leveren en plaatsen van aluminium ramen en weten dus veel van de producteigenschappen. Zo kunnen we naar aanleiding van Uw wensen en behoeften goed kijken naar de mogelijkheden voor uw situatie!

Alhra Kozijnen en de mogelijkheden van aluminium ramen

Aluminium ramen zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Ook zijn de aluminium ramen verkrijgbaar in ruim 400 verschillende kleuren. Dus voor iedere situatie inzetbaar.

Reynaers:Leverancier van aluminium ramen
Alhra Kozijnen te Rotterdam levert aluminium ramen van het merk Reynaers. Deze producent levert verschillende soorten aluminium ramen en profielen. Alhra Kozijnen levert alle soorten ramen die Reynaers levert, tevens zijn wij door onze lange samenwerking goed op de hoogte van de producteigenschappen.

Reynaers levert onder andere het CS 68 systeem:

Aluminium raam Het CS 68 systeem is gemaakt om te zorgen voor een optimale combinatie tussen een goede isolatie en veiligheid. Hiernaast is dit systeem in verschillende vormen te verkrijgen zodat het in vrijwel alle hedendaagse bouwstijlen gebruikt kan worden. Alle types binnen- en buitendraaiende aluminium ramen zijn mogelijk!
Voor alle specificaties en meer informatie kunt U altijd contact opnemen. We vertellen U graag meer! Tevens hebben we ook de officiele Reynaers folder voor U: CS 68

Ook leveren wij het CS 38 systeem. Kijk hier voor de folder: CS 38

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring