Openslaande kunststof deuren

De mogelijkheden van openslaande kunststof deuren

Openslaande deurenOpenslaande dubbele deuren (ook wel stolpdeuren genoemd) zorgen ervoor dat er een grote doorgang wordt gecreëerd naar de tuin of een balkon! Alhra Kozijnen te Rotterdam kan openslaande deuren leveren in verschillende uitvoeringen. Voorheen werden openslaande deuren alleen geleverd in een klassieke uitvoering. Momenteel worden er ook moderne uitvoeringen geleverd, denk hierbij aan openslaande deuren in bijvoorbeeld antraciet grijs.

Door de verschillende soorten en mogelijkheden in kleur kunnen openslaande deuren volledig naar wens worden geleverd.  Ook aluminium behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u uiteraard adviseren in de mogelijkheden!

Prijs dubbele openslaande deuren

Uiteraard wilt u van te voren duidelijk hebben wat de prijs is voor openslaande deuren in uw situatie. Wij brengen graag een scherpe en duidelijke offerte voor u uit. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers dit kan zowel telefonisch als via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen op onze website. Wij leveren zowel voor-, achter-, kantoor- als openslaande deuren. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

 

Fotoboek

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring