Kunststof voordeur

Professionele montage door ervaren monteurs
Ruim aanbod verschillende soorten deuren
Vrijblijvend een scherpe offerte voor onderhoudsarme kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen op maat gemaakt? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsaanvraag!

Showroom Alhra kozijnen


De voordeur is het visitekaartje van uw huis of pand. Wilt u een professionele/zakelijke uitstraling met uw deur of meer een antieke/historische uitstraling. Met de kunststof voordeuren van Alhra is alles mogelijk. Bij Alhra kunt u uw eigen wensen, vorm en ontwerp aangeven. We kunnen voor u de gewenste kunststof voordeur leveren.

Het voordeel van de kunststof voordeurKunststof voordeur | Alhra Kozijnen

Naast dat een kunststof voordeur een prachtige uitstraling heeft, heeft de deur ook nog een aantal functionele voordelen. De kunststof voordeur heeft bijvoorbeeld een uitstekende isolerende eigenschap. Zo zorgt de voordeur voor een betere warmte en geluidsisolatie dan  bijvoorbeeld een houten voordeur. Hierdoor ontsnapt er minder warmte vanuit het huis en is dit ideaal bijvoorbeeld voor in de winter. U kunt hierbij dus meer besparen op de rekening van uw energieleverancier. U hoeft daarbij de kunststof voordeur ook niet te schilderen. Dit is bij een houten deur wel noodzakelijk. Het onderhoud is dus aanzienlijk minder bij een kunststof voordeur. Daarbij heeft de deur ook een langere levensduur en is die beter bestand tegen slechte weersomstandigheden. Ook belangrijk te vermelden is de brandveiligheid van de kunststof voordeur. Zo is de deur moeilijker ontvlambaar dan een houten deur.

Uitstraling kunststof voordeur

Soms wordt er beweert dat een kunststof voordeur er statisch en kil uitziet. Dit is niet waar. Tegenwoordig zijn we zo ver dat kunststof deuren bijna nauwelijks te onderscheiden zijn van houten deuren. Hierdoor kunt u genieten van alle voordelen van kunststof voordeuren, maar ook de authentieke uitstraling behouden van de houten deur. Bent u geïnteresseerd in wat Alhra voor u kan betekenen voor de kunststof voordeur, neem dan snel contact op!

Fotoboek

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring

    Aluminium deur?

    Alhra Kozijnen levert ook aluminium deuren