Nieuwe kozijnen

Alhra levert nieuwe aluminium – en kunststof kozijnen op maat!
Kwalitatief hoogstaande kozijnen vakkundig geplaatst door Alhra Kozijnen
Een scherpe offerte door goede contacten met producenten

Nieuwe kozijnen voor Uw woning? Bel 010-477 7596

U heeft plannen voor aanschaf van nieuwe kozijnen. Het is goed om u hier goed van tevoren te laten informeren. Welke nieuwe kozijnen passen in uw budget en wat zijn de eisen die u eraan stelt. Bent u bereid regelmatig onderhoud te verrichten aan de kozijnen of wilt u zo min mogelijk onderhoud plegen. Of u bent op zoek naar kozijnen die passen bij de uitstraling van uw huis. Bij Alhra bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe kozijnen. Met 30 jaar ervaring in de branche heeft Alhra voor elke wens iets klaarliggen.

 “Ik ontvang graag een scherpe (prijs) offerte voor nieuwe kozijnen”

Welke soort nieuwe kozijnen?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten kozijnen van allerlei materialen. Zo zijn er kozijnen van hout, aluminium en kunststof. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u een keuze maken tussen de materialen. De nieuwste kozijnen van het moment zijn de kunststof en aluminium kozijnen. Het voordeel is dat deze nieuwe kozijnen weinig onderhoud vergen en goed isoleren. Vindt u het geen probleem om eens in de 4-5 jaar uw kozijnen te verven, dan zijn houten kozijnen ook een oplossing. Tegenwoordig kiezen wel steeds minder mensen voor houten kozijnen, vanwege het onderhoud.

Qua prijs verschillen nieuwe kozijnen. Het verschil ligt vaak in het type, vorm en materiaal kozijn u kiest. Nieuwe kozijnen van kunststof zijn over het algemeen wat duurder dan houten kozijnen. Ook het type glas wat u in het kozijn laat plaatsen heeft invloed op de prijs. Nieuwe kozijnen moeten ook worden ingemeten en gemonteerd worden, dit alles is vaak meeberekend in een totaalbedrag.

De kozijnen van Alhra hebben een keurmerk. Zo weet u dat u gegarandeerd dat u goede kwaliteit nieuwe kozijnen aanschaft. Alhra kan u nieuwe kozijnen leveren, maar ook plaatsen door onze professionele monteurs. Wilt u meer informatie over ons product en dienstenaanbod en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Alhra voor de aanschaf van uw nieuwe kozijnen. Wilt u een prijs of richtlijn van de kosten voor nieuwe kozijnen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.