Gevelelementen

Alhra zorgt al jarenlang voor gevelelementen bij diverse klanten. Alhra levert gevelelementen en gevelbekleding van hout, kunststof en aluminium. Jarenlang een betrouwbare zakenpartner met betrekking tot het leveren en uitvoeren van montagewerkzaamheden voor nieuwe kozijnen. Dankzij ons brede assortiment gevelelementen kunnen we u voorzien van al uw wensen. Geen enkel project is te groot of te gek voor Alhra.

Alhra gevelelementen

Alhra Kozijnen Rotterdam kan u kozijnen en deuren leveren van hout, aluminium en kunststof. We merken steeds meer dat klanten voor kunststof en aluminium kozijnen kiezen. Deze gevelelementen hebben namelijk een groot voordeel en dat is dat de kozijnen aanzienlijk schelen in het onderhoud. Waar houten gevelelementen regelmatig moeten worden onderhouden en geverfd moeten worden is dit bij kunststof en aluminium niet het geval. Kunststof dient u eens per jaar in de wax te zetten om ze netjes te houden. Het andere materiaal aluminium is enorm sterk en zeer duurzaam. Een aluminium gevelelement gaat jarenlang mee en roest niet. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor aluminium en kunststof kozijnen. Een ander voordeel is dat bijvoorbeeld kunststof kozijnen beter isoleren dan hout. Hiermee wordt er ook bespaard op energie.

Meer informatie

Alhra levert kozijnen en deuren in allerlei soorten en maten, van aluminium- tot kunststof kozijnen. Wij werken alleen met de beste producten op de markt. Onze producten zijn voorzien van alle moderne keurmerken, zoals bijvoorbeeld het SKG keurmerk. Onze gevelelementen geven een geheel nieuwe uitstraling aan uw complex of huis. Wilt u meer informatie over wat Alhra voor u kan betekenen en welke gevelelementen we u kunnen aanbieden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.