Vacature op dit moment gesloten

Wij zijn op zoek naar een (Meewerkend) Voorman voor Alhra Kozijnen b.v.

De Alhra Groep bestaat uit een Glas – Kozijnen en Services afdeling.

Werkgebied
Regio Groot-Rotterdam

Functie
(Meewerkend) Voorman
Soort dienstverband: Voltijd

U bent woonachtig
Regio Groot-Rotterdam

Taken en verantwoordelijkheden
Als (Meewerkend) Voorman zorg jij voor een goede overgang van de Uitvoerder naar de uitvoering op de werkvloer met name de aansturing van diverse monteurs en onderaannemers zal tot jouw taken behoren om te zorgen voor de realisatie en oplevering van kozijnenprojecten. Je bent deskundig; je hebt een ruime ervaring in montagewerk (projecten).

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de (Meewerkend) Voorman zijn:

Projectbegeleiding
Je bepaalt mede met de Uitvoerder welke materialen benodigd zijn. Daarnaast controleer je de planning en werkwijze inzake tempo en veiligheid ten einde het project op tijd en veilig af te ronden. Je begeleid de benodigde montagecapaciteit en stemt de werkzaamheden af met de Uitvoerder.

Administratie
Je houdt in samenwerking met de Uitvoerder de administratie bij van de op het project gebruikte montagematerialen -middelen en tijdcontrole. Je verzorgt de periodieke rapportages aan de Uitvoerder omtrent de voortgang en de afwijkingen ten opzichte van overeengekomen planning.

Functieprofiel

U heeft minimaal een afgeronde LBO+/MBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring als  voorman in renovatie bouw. U bent gedreven, loyaal, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent een harde werker met een passie voor de bouw en u woont in de regio Rotterdam.

Functie eisen:

  • LBO+/MBO werk- en denkniveau,
  • In bezit van VOL VCA,
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring,
    • Vooral contact met bewoners is belangrijk
  • Je beschikt reeds over ervaring in diverse kozijn renovatieprojecten in- en rondom bewoonde woningen,
  • In het bezit van rijbewijs B en/of BE

Tevens beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog voor sociale verhoudingen. Je werkt oplossingsgericht en bent sterk in organiseren en plannen.

Wij bieden

Alhra biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een prettige en moderne werkomgeving. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Er is tevens voldoende aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei binnen de organisatie, waarbij teamgeest, prestaties en resultaten hoog in het vaandel staan.
 
Heeft U interesse en voldoet U aan de bovenstaande eisen?
Gaarne Uw uitgebreide motivatie begeleid met CV sturen naar;
 
Alhra Groep
Thurledeweg 121
3044 ER Rotterdam
T.a.v.  Afd- Personeelszaken of mailen aan info@alhra.nl
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.