Werkgebied

Alhra Glas is dé glashandel in Rotterdam. Alhra levert en plaatst vrijwel alle soorten glas. Ons werkgebied is de regio Rotterdam. Om dit voor U duidelijk te maken hebben we hieronder ons werkgebied in een afbeelding gezet.

Werkzaam in geheel Zuid-Holland

Glashandel Alhra Glas is zoals U ziet werkzaam in de grote omtrek van Rotterdam. Hierbij komt het dat we ook buiten dit gebied goede leveranciers kennen die aan U glas kunnen leveren. Wij brengen U daar graag mee in contact. Voor enkel glas, isolatieglas, veiligheidsglas (in al zijn soorten), gehard glas en andere glaswensen in ons werkgebied is Alhra Glas er voor U.

Geheel Nederland en België voor glazen toepassingen

Alhra Glas plaatst ook glazen balustrades, vloeren, wanden en nog veel meer. Deze toepassingen plaatsen wij in principe door heel Nederland en Vlaams-België. Bel ons op voor meer informatie over ons werkgebied. Uiteraard staat U als klant bij ons centraal. U kunt dus rekenen op de meest optimale oplossing.

Meer informatie

Wilt U meer informatie over Alhra? Stel hiernaast gerust en vraag. Telefonisch zijn wij tevens goed te bereiken op kantooruren op het telefoonnummer 010-4777596. Kijk hier voor de overige contactgegevens. Wij leveren uiteraard ook in BergschenhoekVlaardingenDelft en Ridderkerk.

Mail uw bestelling info@alhra.nl of vraag online een offerte aan

 

Wij plaatsen onder andere glas in:

Landkaart

Werkgebied Alhra Groep

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring