Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Raam onderhoud - Alhra Kozijn Herstel

Onderhoud aan uw ramen? Neem contact op via 010 – 4777 596 of mail ons via info@alhra.nl
Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven
Sinds 1989 uw specialist in onderhoud van ramen en deuren

Het onderhouden van ramen is belangrijk voor de duurzaamheid. Onderhoud voorkomt in veel gevallen reparaties, zorgt ervoor dat uw ramen goed blijven functioneren en voorkomt slijtage aan uw kozijn. Daarnaast voorkomt onderhoud in veel gevallen tocht- en vochtklachten en verlengt het de levensduur van uw ramen!

Door uw ramen bij Alhra te laten onderhouden heeft u hier geen omkijken meer naar! Alhra Kozijn Herstel te Rotterdam heeft vakkundige monteurs die ervoor zorgen dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. Zo gaan uw ramen (inclusief raambeslag) lang mee zonder dat u dit in de gaten hoeft te houden.

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard is telefonisch contact met ons opnemen ook mogelijk via het nummer 010 – 4777 596. Is onderhoud aan uw raam niet voldoende? Laat uw raam repareren door Alhra Kozijn Herstel!

Meer informatie over mogelijke werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden kunnen bestaan uit inspectie van hang- en sluitwerk, draaidelen, rubbers en beglazing. Afhankelijk van de staat van uw deur kunnen diverse werkzaamheden direct worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het afstellen van het beslag en draaidelen (scharnieren), reinigen van ventilatieroosters, het opnieuw plaatsen van rubbers, smeren van het hang- en sluitwerk of het vervangen van kapotte onderdelen.