Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Deur onderhoud - Alhra Kozijn Herstel

Onderhoud aan uw ramen? Neem contact op via 010 – 4777 596 of mail ons via info@alhra.nl
Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven
Sinds 1989 uw specialist in onderhoud van ramen en deuren

Onder het motto van “Voorkomen is beter dan genezen” bieden wij onderhoud aan uw deuren aan. Onderhoud aan deuren verlengt de levensduur van uw deuren en verlaagd het risico op een defecte deur. Een niet goedwerkende deur is vervelend en kan vaak door vakkundig onderhoud worden voorkomen.

Onderhoud aan deuren wordt vaak pas toegepast als er een deur defect is of niet meer geheel naar behoren werkt. Echter kan onderhoud juist deze problemen effectief voorkomen! Meer informatie over onze werkzaamheden kunt u navragen aan één van onze medewerkers. Gebruik de ‘stel een vraag’ module of vul het contactformulier in op de website. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010 – 4777 596.

Is onderhoud aan uw deur niet voldoende? Laat uw deur repareren door Alhra Kozijn Herstel!

Wij voeren onderhoud aan vrijwel alle soorten deuren

  • Onderhoud aan voordeuren
  • Onderhoud aan schuifdeuren en tuindeuren
  • Automatische deuren en gebouwdeuren
  • Kunststof, houten of aluminium deuren

Onderhoudswerkzaamheden kunnen bestaan uit inspectie van hang- en sluitwerk, draaidelen, rubbers en beglazing. Afhankelijk van de staat van uw deur kunnen diverse werkzaamheden direct worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het afstellen van het beslag en draaidelen (scharnieren), het opnieuw plaatsen van rubbers, smeren van het hang- en sluitwerk of het vervangen van kapotte onderdelen.