Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Vastgoed onderhoud

Vastgoed onderhoud? Bel ons via 010 – 477 75 96 voor meer informatie!

VastgoedVastgoed onderhoud is belangrijk. Alhra Kozijn Herstel heeft bijna 30 jaar ervaring in het onderhouden van ramen en deuren. Wij verrichten onderhoud aan kozijnen. Goed preventief onderhoud verlengt de duurzaamheid van uw kozijnen en zorgt ervoor dat het risico op een defect kozijn zo laag mogelijk blijft.

Volledige ontzorging

Alhra kan u volledig ontzorgen door het onderhoud van woningen volledig op zich te nemen. Wij onderhouden in deze gevallen uw raam- en deurkozijnen zodat de levensduur hiervan wordt vergroot. Tevens zorgen wij ervoor dat uw kozijnen soepel functioneren, wat zorgt voor een hoger wooncomfort.

Meer informatie

Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Onder het motto van “Voorkomen is beter dan genezen” bieden wij onderhoud aan. Onderhoud verlengt de levensduur van uw kozijnen en verlaagd het risico op defecten. Niet goed werkende deuren of ramen zijn vervelend. Dankzij vakkundige onderhoud kan dit worden voorkomen. Meer informatie op onze website: