Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Voor reparatie van uw schuifpui

Vraag online een offerte aan of bel 010 – 4777 596 meer informatie!
Loopt de schuifpui stroef? Alhra Kozijnherstel repareert uw schuifpui
Specialist in onderhoud en reparatie van ramen en deuren

Heeft U problemen met het sluiten van Uw schuifpui? Of opent uw schuifpui stroef? Alhra Kozijn Herstel kan al deze en overige problemen met uw schuifpui verhelpen. Wij repareren schuifpuien en laten deze weer goed functioneren!

Alhra Kozijn Herstel repareert ieder soort schuifpui

Schuifpui reparerenBijna altijd kunnen wij de schuifpui op een goede manier repareren. Helaas is in sommige gevallen (door ouderdom of schade) reparatie geen mogelijkheid meer. Het beslag dient in deze gevallen vervangen te worden. Ook het vervangen van beslag kunnen wij vakkundig voor U uitvoeren. Door de jarenlange ervaring van onze monteurs heeft Alhra Kozijn Herstel te Rotterdam de expertise om elke soort schuifpui weer goed te laten functioneren. Hierbij is dit ook kostenbesparend. Onze monteurs werken namelijk snel en nauwkeurig omdat zij veel situaties direct herkennen.  Wij repareren onder andere Uw hefschuifpui of kiepschuifpui die doorgaans van aluminium, hout of kunststof zijn gemaakt.

Mijn schuifpui loopt stroef, wat nu?

Wij hebben in de afgelopen tientallen jaren veel ervaring opgedaan om schuifpuien weer goed te laten functioneren. In deze jaren hebben we al veel schuifpuien weer soepel laten lopen. Ook als Uw schuifpui niet helemaal kapot is, maar deze simpelweg erg stroef loopt kunt U contact met ons opnemen. In sommige gevallen is het hierbij nodig dat de wieltjes onder de schuifpui moeten worden vervangen. Het vervangen van deze wieltjes kan in de meeste gevallen snel worden uitgevoerd. Dit hangt af van de soort wieltjes die onder uw schuifpui zitten en of wij deze voor U op voorraad hebben. Wilt U meer weten over onze tarieven en de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken op 010 – 4777 596

Schuifpui reparatie laat U natuurlijk over aan de vakman!

Alhra Kozijn Herstel is in de ruime regio van Rotterdam en omstreken dé expert op het gebied van schuifpui reparatie. Een schuifpui repareren is een vak opzich, omdat er in de loop der jaren veel verschillende soorten schuifpuien op de markt zijn gekomen. Zo zijn er ‘simpele’ schuifpuien die enkel schuiven, maar er zijn ook schuifpuien die naast het schuiven ook een kiep stand hebben. Door deze verschillende puien kunt U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat iedere pui een ander beslag heeft. Tegenwoordig kunnen we wel zeggen dat onze monteurs vrijwel iedere soort schuifpui al eens gezien hebben. Dit geeft ons het vertrouwen dat we ook Uw schuifpui probleem kunnen oplossen!

Voor elk probleem met Uw schuifpui kunt U contact met ons opnemen. Wij zien uitdaging in het oplossen van Uw problemen en helpen U graag. Telefonisch contact met ons opnemen kan uiteraard ook altijd. Neem tevens een kijkje in welke gebieden wij uw schuifpui repareren.