Kies voor kwaliteit, kies voor Alhra

Over Alhra Kozijn Herstel

Uw herstelbedrijf Afspraak snel gemaakt
Kwaliteit voor een scherpe prijs Voor reparatie en onderhoud

Alhra Kozijn Herstel is een onderdeel van de Alhra Groep en en is verantwoordelijk voor alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden voor zowel particulieren als voor bedrijven. Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met diverse aanverwante disciplines wordt U bij de Alhra groep volledig ontzorgd. Onze gekwalificeerde herstelmonteurs staan altijd voor U klaar, geen reparatie is te groot!

Alhra Kozijn Herstel houdt zich bezig met het aanbieden van reparatie en onderhoud voor aluminium, houten en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, hardglas constructies, Spider gevels, Profilit gevels, structurele en klimaat gevels en alle overige voorkomende gevel constructies. Dit wordt uitgevoerd door onze zeer ervaren herstelmonteurs.

Herstel werk
Onderhoud bestaand vastgoed
Reparatie ramen en deuren
Vervangen van raam- en deurbeslag
Hulp bij calamiteiten
Spoedherstel bij schade
Werken op hoogte

Over reparatie en onderhoud aan ramen, deuren en schuifpuien

Alhra Kozijn Herstel verzorgt reparatiewerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Denk hierbij aan reparatie aan ramen, deuren en schuifpuien. Vaak gaat het hierbij om het beslag. Alhra Kozijn Herstel verzorgt het afstellen en repareren van het desbetreffende raam- en deurbeslag (indien mogelijk). Door jarenlange ervaring kan Alhra Kozijn Herstel werken met vrijwel alle soorten beslag. Sluit Uw raam of deur niet meer goed  of loopt deze stroef, dan bent u bij Alhra Kozijn Herstel aan het juiste adres. Onze ervaren service reparatiemonteurs zorgen voor de reparatie van Uw kozijn. Ook voor onderhoud aan Uw ramen en (schuif)deuren kan Alhra Kozijn Herstel te Rotterdam U helpen. Wij kunnen incidentele (preventieve) onderhoudsbeurten uitvoeren voor U. Wilt U toch liever met regelmaat woningonderhoud? Wij kunnen zorgen voor een onderhoudscontract op maat!

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Kozijn Herstel is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

Zie voor meer informatie over Kozijn Herstel de onderliggende pagina:

Onderhoud en herstel

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring