Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Voor reparatie van uw raam

Vraag online een offerte aan of bel 010 – 4777 596 meer informatie!
Werkt uw raam niet meer naar behoren? Opent of sluit uw raam niet meer goed?
Specialist in onderhoud en reparatie van ramen en deuren

In elk raam zit een systeem dat er voor zorgt dat een raam goed open gaat en goed (waterdicht) sluit. Dit systeem wordt het beslag genoemd. Dit beslag zorgt ervoor dat een raam functioneert. Vaak is repareren van het raambeslag dus voldoende om een raam weer soepel te laten functioneren.

Ruime kennis dankzij jarenlange ervaring

Onze medewerkers hebben inmiddels jarenlang ervaring met raambeslag en kunnen vrijwel elk soort raam repareren. Vraag aan één van onze medewerkers naar onze mogelijkheden! In sommige gevallen is het niet meer mogelijk het raambeslag te repareren. In deze gevallen moet het beslag worden vervangen. Alhra Kozijn Herstel is gespecialiseerd in het vinden van het juiste beslag voor Uw raam. Mocht Uw raam dus niet meer gerepareerd kunnen worden zorgen wij altijd voor een goede oplossing.

Uw raam laten repareren door Alhra Kozijn Herstel

Alhra Kozijn Herstel te Rotterdam is ruim 30 jaar actief in de branche en heeft dus al veel ervaring opgedaan in het repareren en onderhouden van ramen. Hierdoor hebben we gewerkt met veel soorten ramen en kunnen we U altijd helpen als Uw raam niet naar wens werkt. Neem gerust contact met ons op, dan komen wij langs om Uw probleem op te lossen! U kunt uiteraard ook een offerte of een reparatieverzoek aanvragen en uw uw gegevens achterlaten waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! Enkele voorbeelden van ramen die gerepareerd kunnen worden: draaikiepraam, vaste raam, openslaand raam, valraam of schuifraam.

Meer informatie over mogelijke werkzaamheden

Fotoboek