SKG

SKG is de afkorting voor stichting kwaliteit gevelbouw. Deze instantie zorgt al meer dan 30 jaar voor certificeringen in de bouw. Het is een onafhankelijk orgaan welke de kwaliteit van producten, systemen en processen inspecteert en beoordeeld. Een certificering van SKG geeft de klant het vertrouwen dat het met een uitstekend bedrijf/product in zee gaat. Belangrijk om te vermelden is dat SKG onpartijdig en objectief bedrijven beoordeeld in hun bedrijfsprocessen. SKG gaat hierbij enorm zorgvuldig te werk.

Wat doet SKG?

SKG houdt zich bezig met verschillende vormen van certificering, inspecties en keuringen. Zo doen zij aan product testing, product certificering, proces certificering en ondersteuning/uitvoeren van branchekeurmerken. Er zijn verder nog meer zaken waarmee SKG zich bezighoudt, zoals ISO 9001 en ISO 14001 certificering van managementsystemen. SKG is veruit de één van de beste keuring instituten. De organisatie voert certificeringen en keuringen uit op hoog niveau. Zonder winstoogmerk en met een onafhankelijke positie is SKG een flexibele organisatie die graag meedenkt met een bedrijf.

SKG certificaat – beveiliging

SKG geeft keurmerken uit aan hang en sluitwerk met betrekking tot inbraakveiligheid. Het keurmerk geeft aan of het product echt inbraakwerend is. Hierin zijn verschillende niveaus te onderscheiden. Zo geeft SKG één, twee en drie sterren uit. Hierbij staat één ster voor standaard werend tegen inbraak, twee sterren voor zwaar werend tegen inbraak en drie sterren extra zwaar inbraakwerend.  Stichting kwaliteit gevelbouw kijkt bij de keuring naar de Nederlandse norm voor sterkte en duurzaamheid.

Alhra en SKG

Alhra heeft levert producten die gekeurd zijn door SKG, hiermee leveren we bewezen uitstekende kwaliteit producten. Hiermee heeft u de zekerheid dat u goede producten aanschaft gekeurd door SKG. Wilt u meer informatie over de producten van Alhra en de SKG keuringen? Neem dan snel contact op!